Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Cheatów do S.K.I.L.L

Fananit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie

Chodzi o cheaty do skilla czy ktoś ma działające, sorry że nazwa tematu taka ale to wina slownika w telefonie

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Aktualnie nie ma darmowych cheatów do tej gry. Jedynie można kupić Cheaty, lecz radzę poczekać, bo pewnie w najbliższym czasie wyjdzie jakiś darmowy hack i zostanie on tutaj udostępniony, więc nie potrzebnie tworzycie bezsensownie tematy. Będzie hack, będzie temat.

Opublikowano

Sam znam kilka stron z hackami do tej gry. Wszystko kosztuje, ale staty na meczyku są 50-1. Więc lepiej wydać te 25 zł i grać na hackach niż czekać i czekać zanim zrobią darmowy.

Podobny obraz

Opublikowano

Sam znam kilka stron z hackami do tej gry. Wszystko kosztuje, ale staty na meczyku są 50-1. Więc lepiej wydać te 25 zł i grać na hackach niż czekać i czekać zanim zrobią darmowy.

tak ale jak masz takie staty to odrazu cie kuckują.

Ja niemam chackow a staty mam tak z 30-5/10 i odrazu od hackerow wyzywają.

Opublikowano

Po co odświerzasz ? Nie rozumiesz że zapewne przez dłuższy czas nie będzie darmowych cheatów ?

Jak coś ktoś będzie miał to wrzuci na forum, lepiej grać bez bo bany lecą nawet na tych VIP :)

Opublikowano

@Up Z takich "jutro..." "za tydzień..." "za miesiąc..." zwykle nic nie wychodzi niestety ;_;

Skoro milczenie jest złotem, a mowa srebrem... to chyba właśnie wzbogaciłem się o jedną sztabkę!

Opublikowano

@UP

Po pierwsze, nie ma linku do pobrania.

Po drugie, nigdy nie ściągaj hacków z youtuba. Czemu ? Bo nie ma skana, często są to keyloggery, trojany lub po prostu puste pliki które trzeba ściągnąć za SMS.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@UP

Po pierwsze, nie ma linku do pobrania.

Po drugie, nigdy nie ściągaj hacków z youtuba. Czemu ? Bo nie ma skana, często są to keyloggery, trojany lub po prostu puste pliki które trzeba ściągnąć za SMS.

Pozdrawiam.

To jest akurat racja :)

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...