Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Problem z XTRAP

xlloollx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam problem z uruchomieniem gry, otóż:

1. Odpalam grę, wszystko ładnie się ładuje.

2. Gra się zamyka i wyskakuje mi błąd ( screen dołączony do załącznika )

Prosił bym o w miarę szybką pomoc, bo chciał bym sobie pograć. Szukałem tego na forum, ale dokładnie tego błędu nie mogłem znaleźć.

Win 8 64b

CPU: Core i 3 2,2 GHz

Robiłem Reinstall jak i czyszczę kompa CClancer'em regularnie. Uruchamiałem we wszystkich możliwych zgodnościach i również jako Admin kompa. Jak widać nie pomogło.

post-68982-0-79803400-1384463157.png

Opublikowano

Usuń folder xtrap jeśli nie pomoże to nowa instalka ;) Musisz pobrać od nowa grę :)

Ale to i tak się od nowa pobiera i dalej to samo wyskakuje. Próbowałem zmienić by to się nie otwierało pod czas odpalania pliku gry to mi się gra nie odpala, czyli usunięcie XTARP nie wchodzi w grę. Przeszukałem cały menadżer zadań i nie ma nic związanego z tym dziadostwem. Próbowałem wcisnąć to jako nowy proces ale system twierdzi, że coś takiego nie istnieje. Instalke pobierałem ze stronki CF'a Eu przez downoladera, jest jakaś inna możliwość pobrania Gry z innym update, lub takiej która omija te śmieszne błędy Xtarpa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...