Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek. Kupić czy ulepszać Holy?

Shadow ;o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko,a mianowicie 2.

1. Mam Holy +3 46job na Avalonie i 10,7kk . Ulepszać samemu Holy bez żadnych materiałów ( Bd musiał kupić ) Czy kupić gotowego Holy +9 50job za 14-16kk?

Pytam się, bo mi już 2 razy na +4 się nie udało i straciłem 1kk -,- A tak to bym miał pewność, że kupię tego holy+9 i nic mi się nie spali itp.

2. Jak zarabiać na resellach? Na czym to polega? ( poprosiłbym pw, ponieważ jestem w tym zielony i będę zadawał dużo pytań co do tego. )

- Od czego zacząć

- Co opłaca się kupować

- Po ile kupować i po ile sprzedawać

- Co jeśli nie mam medalu NosHandlarza? I jeśli kupię medal 7dni to będę miał go na zawsze czy tylko na te 7dni? Bo nie chcę co 7 dni tracić 500-700k na medal. ;/

Czekam na odp, nagradzam lajkami i 5 w profilu ! ;)

Opublikowano

1. Kup gotowca, bo nie zawsze jest pewność, że ulepszy ci wszystko za pierwszym razem. Mam koleżankę, co ulepszała 149 razy na +14.

2. Kupuj taniej, sprzedaj drożej

Zacznij od kupna medalu noshandlarza, najlepiej na stałe z nosmarketu, jest to niezbędne.

Z kwotą którą masz (10,7kk) resellaj zwoje sp, pióra anioła lub ancki. Szybko na tym zyskasz.

Musisz sam wyczuć, za ile kupić. Normalnie załóżmy ancki kosztują 300k. Nagle zauważasz 30 sztuk za 270-280k. Kupujesz wszystkie, i wystawiasz je drożej na nosbazarze po normalnej cenie. Zarobek ok 900k.

Medal NosHandlarza jest niezbędy. Tak jak powiedziałem, kup ten na stałe, reszty czasowych się nie opłaca.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

1.Jeżeli masz już 10kk , lepiej dozbieraj i kup holy +9 . Za upanie możesz wydać 2x więcej przy pechu .

2. Resell polega na kupowaniu przedmiotów taniej , a sprzedać drożej . Jeżeli masz mało pieniędzy , zacznij od przedmiotów tanich m.in Ancki , Pióra itp , dopóki nie zarobisz na tym jakiejś konkretnej sumy . Najlepiej opłaca się kupować przedmioty z nosmarkety ponieważ schodzą dość szybko i jest na nie spory popyt , następnie kamienie pts i matsy do nich . Staraj sie wynegocjować jak najtańszą cenę . Medal NosHandlarza pozwala na wystawianie przedmiotów o cenie powyżej 1kk oraz likwiduje opłatę za sprzedaż , która wynosi 5% od ceny produktu . Jeśli kupisz medal na 7 dni to oczywiste że po ich upływie medal przestanie działać .

@up Nie ma medalu na stałe , jest tylko na 30 dni z tego co się orientuje .

Opublikowano

@up Nie ma medalu na stałe , jest tylko na 30 dni z tego co się orientuje .

Oh, jeśli się pomyliłem to sorki, ale o ile pamiętam w wakacje skasowali wszystkie medale i dodali jeden, na stałe za ok. 49nd

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

1. Kup już ulepszoną ponieważ możesz wydać i 20kk i nie ulepszysz na +9

2. Resell polega na kupywaniu tanio sprzedawaniu drogo.

- Najczęściej się kupuje i sprzedaje Ancki i piórka.

- Trzeba mieć trochę kasy ponieważ kupuje się to hurtem.

- Przykład resellu kupujesz piórka jakie znajdziesz najtaniej np za 15k następnego dnia może chodzić to po 18-20k więc zysk przy ilości 200 szt. jest spory.

- Lepiej kup medal noshandlarza

@UP

Jest na 7 dni z eventów i na 30 dni z nm

0dqn.png
Opublikowano

@up No niezle, widze ze mamy tu mistrza resellu. Ty to pewnie resellujesz SP +15 i eq u7 na +90lv? Nie zgrywaj sie tak, bo nic Ci to nie da.

@topic Najlepiej bedzie jak kupisz te holke juz +9. Moze byc niski job, bo wbicie go to teraz zaden problem. Resell nie jest taki trudny ale obowiazkowo musisz miec medal i znac ceny itemow zeby cos zarobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...