-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
azusekpl
azusekpl
Witam ostatnio wymieniałem zasilacz ponieważ ten który miałem stracił żywotność..Wziąłem od babci inny zasilacz i po wymianie komputer znowu zaczął chodzić dopiero po miesiącu zaczęły mi się problemy z komputerem ponieważ gdy gram w gta4,albo nawet gry na necie to pogram 1 godzine i po chwili komputer się zawiesza tzn. dźwięk się powtarza czyli: t t tt tt t t..I obraz tak dziwnie wygląda np. grałem w gta 4 po chwili komputer się zawiesił,dzwięk się powtarza i obraz taki zielony w niektórych miejscach nie wiem jak to opisać i muszę restartować komputer po restarcie wszystko jest ok. nawet jak tak zrobiłem 3 razy pod rząd to komputer nadal sprawny jak myślicie dlaczego się tak zaczęło dziać? mój sprzęt:
Karta: GeForce 8500GT 512RAM
Ram: 3GB
Windows 8 Pro 64bit
Procesor: AMD Athlom 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60Ghz
Zasilacz: firmy CodeGen ATX 200x 350W
Płyta główna: MS 7369
Dodam iż przy normalnym użytkowaniu nic się nie dzieje komputer ciągle działa tylko gdy gram np. w gry na necie lub normalnie w gry na kompie to się zwiesza
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.