Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cziter20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2pru620.png

mv6kqd.png

6qa7u1.png

15i2szd.png

2myut52.png

14tnh36.png

xc3acg.png

20ku7n8.png

Administracja nowego serwera GoSkyBlock wita.Zapraszamy wszystkich użytkowników mpcforum na otwarcie serwera skyblock, otwarcie odbędzie się za ok 1 tydzień. 12 godzin przed otwarciem umieścimy tu prawdziwą prezentacje naszego serwera. Na serwerze jest bardzo dużo autorskich pluginów do eventów itd, wszystko widać na fotkach. Aktualnie dopinamy serwer na ostatnie guziki. Miło by nam było jak byś dał znać w odpowiedzi czy będziesz. Na otwarcie planujemy 3 Eventy: Taknie, Skrzynia, znajdź admina.Na serwerze będzie 100 slotów by wszyscy mogli się zmieścić. Rekrutacja na Moderatora jest otwarta wystarczy dodać na skype: zordiboss i porozmawiać o tym. Uwaga! by zostać Moderatorem musimy mieć +15 lat oraz znać komendy przynajmniej w 80 %. Dalsze informacje za tydzień (21.11.2013). Pozdrawiam Adikosik3 inaczej Cziter20 na forum.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

autorskich haha :D

to na ox to pewnie w skript i pewnie nie twój skrypt ^^

ale mnie ludzie denerwują pisząc dużo autorskich pluginów :D

skript to jeden plugin i nie zrobiony przez ciebie

+ udawanie że są to twoje pluginy np na zapis mapy /sklepy/ usuwanie itemów to po prostu spolszczenia do istniejących

+ zapowiedź powinna mnie zachęcić do gry a ja w niej nic ciekawego nie widzę

- jeżeli ty stworzyłeś te pluginy podaj mi screeny jak edytujesz kod w javie :D oczywiście nie musisz dawać żadnych dowodów ^^

rmoiyq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...