Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plotka czy prawda?

GamePek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem, że w sezonie 4 ma być wyłączone bezpieczeństwo ligi (spadek np. z gold 5 - silver 1 poprzez zwykłe przegrywanie)

Jest to jakaś plotka, domysły, czy riot gdzieś o tym wspominał?

98038953939237349491.jpg
Opublikowano

Pewnie będzie tak,że jak ktoś ma wysokie MMR to będzie się trzymał nawet po 10 rankedach,a kto ma słabe to będzie spadał tak jak z dywizji .

Opublikowano

tak, jest to zabezpieczenie przeciwko ludziom ktorzy dobili ta V dywizje i zaczynaja trollowac, blamowac i ogolem traktowac gre lekko :p

Opublikowano

tak prawda spadłem już o 1 dywizje ale chamstwo przez zastarne busty bo grały zemną takich to dopiero powinni banować

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

tak mozesz teraz spasc z dywizji 5 jezeli przegrasz 10 gier pod rzad tak pisał ktos z czerwonych ;p

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Tak ma być wyłączona ta ochrona. Jak dla mnie to +.

Przynajmniej te osoby które są w silver V i nie potrafią wyjść nie będą pociągały za sobą innych graczy :)

Spada się po 10 lose.

Pasjonat
Opublikowano

@topic będzie można również spaść gdy zacznie sie s4, jak ktoś był w np: g5 a miał bardzo małe MMR(przegrywał dużo razy na 0 pkt czy coś) to przydzieli go do dywizji odpowiedniej, czyli spadnie do silvera.

.

Opublikowano

Gdy MMR spadnie do poziomu niskiego gold1 (jesteś w plat5) to spadasz przegrywając powiedzmy 10 gier na 0lp. Pamiętaj, że to nie jest tak że tyko na 0lp przegrywaz i się to liczy, spadnięcie np z 5lp do 0 tak samo się liczy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...