Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BlitzSG ! Zajrzyj :) Coś z mc4u !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemano.

Z tej strony piterka, chyba mnie już znacie z serwera mc4u, którego jestem właścicielem.

Przybyłem na wasze forum z ogromną prośbą ! A więc tak jak w temacie potrzebuję pluginu na Blitz Survival Games !

Chcę na moim serwerze dodać kolejny podserwer z Blitzem, ale techniczni i programatorzy, którzy robią zwykle pluginy dla mnie nie ogarniają.

Chciałbym aby w pluginie znalazły się rangi, blitz star, monety, oraz sklepik dla ulepszania rang. Czyli to co zwykle jest w Blitzie. Jeśli macie gotowy lub chcielibyście zrobić plugin dla naszego serwera to piszcie do mnie na E-maila : [email protected]

Nagrodą będzie HeadAdmin na serwerze Blitz, oraz SuperVip na wszystkich innych PodSerwerach mc4u ! Ewentualnie mogę zapłacić, ale trzeba będzie się dogadać .

Piszcie w komentarzach lub na e-maila ! :) Pozdrawiam, piterka .

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, BlitzSG trzeba samemu napisać, bo takiego pluginu nie ma. Nie jest to proste, ale jak jesteś Piterką, to pewnie znajdziesz dużo osób, które się na tym znają i z chęcią ci pomogą.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Z tego co wiem, ale skoro jesteś prawdziwy "piterka" to na spokojnie dasz sobie rade ;).

na mc4u nie ma SVIP'ów, tylko VIP'y a prawdziwy piterka jest developerem i sam pisze pluginy pod mc4u.

Opublikowano

Mam od tego techników tak po 1. Znudziło mi się robienie samemu pluginu. Po 2. Są sVip'y ale nie do kupienia ;) . Nie wierzysz to wejdź na np FWG i zobaczysz, że niktórzy mogą mieć sVipa, ale to jest garstka ludzi. Poza tym moi technicy nie ogarniają, dlatego napisałem na forum, ale widze że nie było warto bo nikt tu nie pomoże ...

Opublikowano

@UP

to strasznie słabych techników masz jeśli nie potrafią napisać BlitzSG...

Kilka dni roboty i z bani.

Opublikowano

Sądzę, że to jakaś kiepska "podszywka" . Sam nie znam tego serwera, ani tym bardziej osoby o której założyciel tematu pisze, ale wnioskując po postach wyżej, sądzę że ktoś tu myślał, że podanie się za "kogoś znanego" dam mu ludzi, którzy za darmo napiszą mu taki plugin...

Opublikowano

Widzę, że nie warto było tu pisać. Lepiej będzie jak sam się zajmę robotą tego pluginu. No cóż. Takie czasy. Musze się męczyć sam żebyście mogli u mnie grać. Pozdrawiam leniwych graczy Minecrafta.

Opublikowano

@UP

Człowieku,po pierwsze na 90% nie jesteś tym za kogo się podajesz.

Po drugie nikt nie napisze Ci tego za darmo ponieważ jest to kilka dni roboty.

Opublikowano

@up A dlaczego myślisz, że się ktoś się za niego podaje ? Każdy czasem potrzebuje pomocy, nawet Ci którzy są bardziej znani :P

@Topic A próbowałeś skontaktować się z twórcami serwerów z BlitzSG ? Możliwe, że sprzedadzą Tobie ten plugin za jakieś pieniądze :D

Opublikowano

dziwne czemu nie napiszesz do takiego cubixa? przecież on ci za jakąś mamonę zrobi taki plugin lub do innych osób które robią pluginy,po 2 widać że się podszywasz bo e-mail nie jest od piterka a jeżeli mieli by taki problem ogłosili by to na stronie lub fb.

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...