Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] BlitzSG plugin dla mc4u !

piterka95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Z tej strony piterka, chyba mnie już znacie z serwera mc4u, którego jestem właścicielem.

Przybyłem na wasze forum z ogromną prośbą ! A więc tak jak w temacie potrzebuję pluginu na Blitz Survival Games !

Chcę na moim serwerze dodać kolejny podserwer z Blitzem, ale techniczni i programatorzy, którzy robią zwykle pluginy dla mnie nie ogarniają.

Chciałbym aby w pluginie znalazły się rangi, blitz star, monety, oraz sklepik dla ulepszania rang. Czyli to co zwykle jest w Blitzie. Jeśli macie gotowy lub chcielibyście zrobić plugin dla naszego serwera to piszcie do mnie na E-maila : [email protected]

Nagrodą będzie HeadAdmin na serwerze Blitz, oraz SuperVip na wszystkich innych PodSerwerach mc4u ! Ewentualnie mogę zapłacić, ale trzeba będzie się dogadać .

Piszcie w komentarzach lub na e-maila ! :) Pozdrawiam, piterka .

Opublikowano

Mam 6 techników, ale to jest 1 plugin którego żaden z nich nie umie zrobić. Dlatego napisałem na Forum .

A i nie chcę nic mówić, ale w linku który podałeś nie ma Opcji Downloadu, ponieważ nie ma tam żadnego pliku .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...