Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] WH na Invoria

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W kamer modzie niby jest wh ale za nic nie można dostać się na żadne mapy poczynając od lochu pająków v2, 3 przez av1, 2 po nowe mapy, wiec w sumie nic po tym. Chyba, że ktoś mnie oświeci jak dodać tekstury nowych map z tego serwera do kamera, bo ja mam czarny ekran po teleportacji na nie, albo podrzuci ktoś mi gotowy plik eix,epk z wgranymi mapami z tego serwera jako patchX. Byłbym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Na serverze nie ma w ogóle pliku index w pack dlatego prawie wszystkie cheaty nie działają. Tylko te ingerujace w główne pliki.

Opublikowano

Mod działa ale przez to że pliki są spakowane w tak nietypowy sposób nie można się dostać na nowe mapy, czyli w sumie ten mod jest nie potrzebny.

Opublikowano

Ja rozumiem, że niektórzy wrzucają cokolwiek nie czytając tematu, ale żeby moderator? Żadne z tych wh NIE DZIAŁA i nie zadziała. Pliki na tym serwerze są zabezpieczone (Prawdopodobnie MoleBoxem) i nie ma tam plików eix i indexu, więc proszę o nie wrzucanie wszystkich wh jakie są na forum bo nic nie zadziała. Potrzebne jest wh zrobione specjalnie na ten serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...