Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Cała prawda o uniblumt2

phoenix2955

UnibluMt2  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co by?cie chci??i?

• Reaktywacji Uniblu
      1
    • Nowego serwera Medium-Hard
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sitelogotd.png

Witam

Z tej strony Phoenix (Hesik). Na wstępie chiałby przeprosić graczy, którzy grali na uniblumt2 za upadek serwera.
Wiązałem dużą przyszłosć z tym serwerem, ale wynikły fakty, które rozwiały moje "marzenia". Na początek beta testy wyszły super. Lecz po starcie zaczęły się problemy. W sumie mięliśmy 3 starty. 1 start w sumie go nie było bo od razu zaczęły się ataki. 2 30 min po starcie znów ataki, a 3 wynikło trochę bugów, gdzie na becie nie mięliśmy o nich pojęcia.
Po przymknięciu w nocy zidentyfikowaliśmy i naprawiliśmy błędy. Lecz nie spodziewałem się tego, że administracja się posypie. Po naprawieniu błędów rano było to samo, Połowa administracji podejżewała, ze ktos kto miał dostęp do maszyny po prostu załadował starą bazę z błędami. I w ten sposób odszedł administrator od zabezpieczeń oraz admin od klienta. Chciałem nadal pracować tylko że reszta po wynikniętej sytuacji z podmianą bazy zniechęciła sie od dalszej pracy. Chciałbym reaktywować ten serwer, lecz z naprawionymi bugami oraz dodalibym coś nowego, ponieważ powychodziło trochę zeczy. Miałem również plany zrobić serwer Medium - Easy z naciskiem na easy. Jesli chcecie aby powstał jeszcze ten serwer napiszcie komentarze niżej lub wstawię tutaj ankietę. Aktualnie będziecie mogli znaleźć mnie/nas na ts3 freespeak24.pl, który niedługo reaktywuję, ponieważ znów wynikły problemy po zmianie hostingu. W tym poście tak naprawdę jest zawarta cała prawda o uniblu, a w sumie o jego upadku. Przepraszam również ze nie wystartowalićmy po tygodniu ale właśnie dlatego, że administracja się posypała.

Pozdrawiam: Phoenix

3rio.png

0118180028.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...