Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] S.K.I.L.L - najlepsza broń

-RasstaMan-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ello pytanie do ogarnietych w tej grze

Najlepsza bron z takimi cechami jak mały odrzut i spore obrażenia. Mam HK i SCRA-H(no i AWP). Jedną z tych broni mogę odsprzedać (Nie AWP) ale co zamiast niej kupić jaką bron z mniejszym odrzutem sporymi obrażeniami i dobrą precyzją?

Opublikowano

Bardziej mi chodzi o seizure lub blasting dlatego chce mały odrzut duże obrażenia i spora precyzja lekka tez moze byc ale nie koniecznie ^^

PS. i jak to jest i większa liczba jednostek odrzutu tym lepiej czy im mniej tym lepiej?! Bo już tego nie czaje -,-

Opublikowano

Po przeanalizowaniu wnioskuję że to SCAR-H ma najmniejszy odrzut i ma duże obrażenia więc nie wiem czemu nie chcesz nim grać.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Duża precyzja to wg was SMG np mp5,7? hahahah jeśli zależy ci na takich cechach to HK417 jest najlepszym wyborem. łatwa a zarazem po prostu dobra.. czyli duży dmg duży rof mały recoil

21025763467572689828.png

Opublikowano

Proponuję P90 lub MP5K, zamiast twojego HK. SCAR-H bym zostawił do gry, gdyż bardzo dobrze się nim gra, ponieważ ma duże obrażenia, a jego rozrzut jest niewielki.

Opublikowano

Famas

- Dużo w magazynku
- Szybkostrzelny
- Mały recoil, co pozwala nam na bliski dystans full auto

siema.

Opublikowano

Moim zdaniem żadna z tych broni nie jest dobra, kwestia gustu mi najlepiej się gra L86A1 top 1

-Recoil malutki

-75 strzałów z jednego magazynku

-Szybko strzelna

1386958799-U112610.png

Opublikowano

L86A1 tak jak napisał mój kolega na górze jest bardzo dobrą bronią. Na tryb ZOMBIE najlepszą bronią jest RPK. RPK jest bardzo podobne jak L86A1 lecz jest ona mniej celna.

Opublikowano

ludzie ogarnijscie sie, napisal ze na blasting/saizure a nie na survival... to po 1

po 2 tylko i wylacznie bronie AR

po 3 hk,famas,ak,m4 obojetnie jaka jak nei ogarniesz broni i recoila to dalej bedziesz lamil

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

RastaMan

Ja też kiedys kupiłem AK, jednak teraz żałuje tej decyzji jak zagrałem AUG :D takie buły z tego lecą że to po prostu poezja :D zrób sobie nowe konto i przetestuj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...