Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutuję się na Administratora na serwerze premium/non-premium, non-hamachi, żeby było przynajmniej 5-10 góra graczy grających.

pablopicasso441

Czy uważasz, że powinienem zostać Adminem na Twoim serwerze?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Dostan? si?? - Tak/Nie

• Tak. (je?li tak, napisz do mnie prywatnie to si? dogadamy)
      0
    • Nie. (je?li nie, napisz poni?ej, dlaczego nie zas?uguj?)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że to nie jest odpowiednie miejsce na takie pytanie i też nie wiem czy jest w ogóle odpowiednie miejsce na takie pytanie, jeżeli jest, proszę o link, tam napiszę to.
Na razie rekrutację napiszę poniżej:

Nick do gry: zmuli
Mikrofon: Jeszcze nie mam komputera, na razie używam firmowego, a komputer dopiero w grudniu.
Ile gram w Minecraft'a: Gram w Minecrafta dobre 2 lata, mam premium już rok.

Ile gram na serwerach Minecraft'a: Też 2 lata, moje początki Minecraft'a to był serwer Minecraft.
Dlaczego właśnie ja: Chciałbym być Administratorem, ponieważ nie byłem już nim jakiś półtorej roku i nie pamiętam jak to jest. Byłem adminem dwu krotnie, za każdym razem mi się udawało i za każdym razem gracze mnie lubili oraz nie awanturowałem się za byle co ani bez powodu.
Doświadczenie w pluginach: Znam się głównie na World Edit, ale mógłbym się też pokazać przy komendach typu "ban". :D

PS Nie musi to być "super mega" serwer. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...