Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długie ładowanie multi.

AcCeS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc witam mam taki problem zakupilem cod bo i mapa na zm oraz na multi laduje mi sie 20-40sek a wiec prosze was o pomoc czy znaciozwiazanie ??

Parametry Mojego Pc'ta

A więc przejdźmy do rzeczy, Na jakich detalach pójdzie ??? średnie niskie ?? Oraz bez lagow bo w Cod Black Ops mapa laduje mi się 20-30sek to nw czy cod mw3 pojdzie bez takiego problemu mw2 spokojnie na zalecanych bez lagow smigalo ;p ale niestety dostalem bana .

Parametry Mojego Pc'ta

Ramy : 3.25 (powinno byc 4 nw co jest ale ok)

Procek : Intel® Core™2 Duo CPU E 6550 @ 2.33GHz 2xRdzenie

Karta Graf : NVIDIA GeForce 9600 GT

Windows : xp Sp3 32bitowy

Net : 100Mb/s

Pc : Stacionarny

A więc czekam na wasze odpowiedzi :D tyle mi pozostało . Ps: pc z komuni xDDD czyli z 2007 nie śmiać się.

Kontakt Skype : Arix536

Opublikowano

To jak wkońcu najpierw piszesz o mapie że Ci się ładuje 20 sekund, a za chwile czy Ci gra ruszy..

Jeśli to drugie to pójdzie spokojnie może i na średnich zależy od rozdziałki.

Chociaż ta gra jest według mnie kompletnie nie zoptymalizowana i możesz mieć niekiedy spadki.

Opublikowano

Ty jesteś ogarem ?? czy co bo chyba nie ogarniasz internetu ;3 czytaj ze zrozumieniem .

Opublikowano

A więc witam mam taki problem zakupilem cod bo i mapa na zm oraz na multi laduje mi sie 20-40sek a wiec prosze was o pomoc czy znaciozwiazanie ??

Parametry Mojego Pc'ta

A więc przejdźmy do rzeczy, Na jakich detalach pójdzie ??? średnie niskie ?? Oraz bez lagow bo w Cod Black Ops mapa laduje mi się 20-30sek to nw czy cod mw3 pojdzie bez takiego problemu mw2 spokojnie na zalecanych bez lagow smigalo ;p ale niestety dostalem bana .

Parametry Mojego Pc'ta

Ramy : 3.25 (powinno byc 4 nw co jest ale ok)

Procek : Intel® Core™2 Duo CPU E 6550 @ 2.33GHz 2xRdzenie

Karta Graf : NVIDIA GeForce 9600 GT

Windows : xp Sp3 32bitowy

Net : 100Mb/s

Pc : Stacionarny

A więc czekam na wasze odpowiedzi :D tyle mi pozostało . Ps: pc z komuni xDDD czyli z 2007 nie śmiać się.

Kontakt Skype : Arix536

Mój stary pc z komunii:

2gb ram ddr2

nvidia geforce 8600gt 512 ram

procek amd ahtlon +5000 2x 2.60GHz

black ops na tym szedł na minimalnych + config na high fps i wyciągałem jak patrzyłem w niebo to z 120 fps a jak normalnie grałem to 50-60.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...