Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Battlefield 4, tablet, komandor?

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

gdzieś coś kiedyś obiło mi się o uszy że w BF4 funkcja komandera (nie wiem czy tak on się nazywa dokładnie :P tego gościa co ma mape i zrzuca zaopatrzenie itp.) jest dostępna z poziomu tableta (-u?)? Mógłby mi ktoś rozjaśnić czy coś takiego ma miejsce i mniej więcej jak to wygląda? I jeśli tak to czy na tablet z androidem coś takiego jest?

Opublikowano

@up

Dzięki :) a czy np. będe mógł się połączyć z tego np. w autobusie wracając ze szkoły i grać tylko jako commander czy są do tego jakieś bardziej zaostrzone wymagania?

Opublikowano

@up

Dzięki :) a czy np. będe mógł się połączyć z tego np. w autobusie wracając ze szkoły i grać tylko jako commander czy są do tego jakieś bardziej zaostrzone wymagania?'

Z tego co ten gostek mówi i według mnie to tak bo to jak każda aplikacja co nie :P ?

Jeśli masz 3g w smartfonie które pożądnie działa żeby cie nie wywalało co pare sekund to tak ,i to naprawde super opcja której sam będę używał żeby nabić troche expa bez dostępu do PC

Opublikowano

Jeśli znajdziesz serwer i na pc i na tablecie , który bedize miał i wolnego slota dla gracza i wolnego dla commandera i uda ci się to razem to będziesz mógl :) aczkolwiek szybko mogą cie wywalic jesli nie bedziesz sie udzielał jako komandor (poprostu patrzył na mape)

Opublikowano

Rozumiem pamiętam w BF2 było coś takiego jak bunt i wszyscy głosowali :P a takie jeszcze jedno pytanie żeby nie robić nowego tematu czy jest możliwość rozpoczęcia głosowania za wyrzuceniem gracza tak jak w BF2 czy nie?

Opublikowano

Na większości serwerów jest przez /vote kick nick

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...