Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minimalizujący się WoT

^^MLODY^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Od czasu zmiany komputera z xp na win7 podczas gry występuje mi pewien problem. Gdy mam włączonego wota, obojętnie w jakim trybie ( pełnoekranowym itp.) w losowych momentach słychać dźwięk podpięcia czegoś, wtedy wot mi się minimalizuje, mam czarny ekran i po 3 sekundach wraca do stanu pierwotnego. To bardzo przeszkadza w grze. Próbowałem grać bez żadnych podłączonych wejść, mimo to nie przyniosło oczekiwanego efektu. Przeinstalowałem sterowniki karty graficznej itp. Zdarza się nagannie często podczas włączonego wota, raz na grę w lol-u.

Dodatkowo, podczas ładowania mapy, gra czasami się poprosu wyłączy, bo jest crash msvcp90.dll ? Co mogę z tym zrobić ?

// skoro już napisałem:

KV-1S haubica z kv-1 czy działko najlepsze z kv-1 ? 15k dośw. do działa za 17k dośw kv-1s :(

Opublikowano

Może słuchawki/mysz odpina się na chwilę i instaluje od nowa co powoduje minimalizowanie się WoTa?

Opublikowano

To nie wiem ;/

Co do kv-1s

122 to chyba najlepsze działo na jego poziomie ;)

po 400-450 na strzał co 13 sekund

Nie badać jego, to jak zainstalować super grę a w nią nie grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...