Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Eventy nexona.

Dektored

Eventy  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podobaj? Ci si? eventy?

• Tak
      15
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Robię ten temat, żeby poznać waszą opinie na temat eventów nexona. Podobają wam się, a może nie? Możecie również oddawać głosy w ankiecie.

Jak dla mnie niektóre są fajne, ale większość stawia na nx. Mogli by zrobić jakąś wyprzedaż vestów czy hełmów za GP.

Zapraszam do dyskusji!

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ostatnio dojebali ze zmianą nicku i resetem k/d tylko szkoda że na nowych kontach, a ogólnie zawsze jak jest svs i takie typu eventy to dają dobre itemki - nie żałują, teraz pewnie powracają permy tak mi się wydaje, choć nie inwestuje w grę, z jakiegoś mysta który dostałem - Viper P90TR 7d więc kozacko :)

Opublikowano

Niektóre eventy, podkreślam Niektóre można uznać za podobające się, lecz zazwyczaj Nexon gdy już ma dobry pomysł na event to go zepsuje, np. teraz mamy Scorpion vs Spider, nagrody są zupełnie nie przemyślane. Głównie chodzi mi tu o nagrodę "mutagen". Fajnie są nagrody ale nie w takie. Quar przez tydzień spokojnie nie można zagrać bo wszyscy mają Mutageny. To jest ten aspekt który musi poprawić Nexon.

Opublikowano

Niektóre eventy, podkreślam Niektóre można uznać za podobające się, lecz zazwyczaj Nexon gdy już ma dobry pomysł na event to go zepsuje, np. teraz mamy Scorpion vs Spider, nagrody są zupełnie nie przemyślane. Głównie chodzi mi tu o nagrodę "mutagen". Fajnie są nagrody ale nie w takie. Quar przez tydzień spokojnie nie można zagrać bo wszyscy mają Mutageny. To jest ten aspekt który musi poprawić Nexon.

Trochę nawiązali jednak. Dali arms race gold i exppasy tam 200% czy nawet 300%. Więc lv można nabić;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ogólnie zjebali z Combat Season dla aktywnych graczy .

Na początku było założenie że będziemy dostawać bardzo ciekawe nagrody , następnie osłabili nagrody a w ostateczności mamy to co teraz czyli Hottime reward for all users . Niby spoko ale nie dla mnie , wracam do domu ze szkoły dopiero o 16:30 , zjem obiad przebiorę się i mamy 17:00 ...

Powinni zrobić jedną konkretną godzinę , może nie wszystkim by pasowała ale zawsze są kumple którzy mogą się zalogować .

Poza tym przez bonusy dla nowych graczy powstanie multum kont duchów które po osiągnięciu odpowiedniej rangi do giftowania przestaną być aktywne , przykładem jestem ja sam , aktualnie ogarniam 1 konto aktywne , jedno stare (returner user) i 20 z rangą R

Po aktualnych eventach widać że Nexon Eu idzie na ilość graczy i zarobki a nie na jakość gry.

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Glupi temat stary. ;x Przeciez wiadomo, ze nexon robi najlepsze eventy z wielu gier MP. Mi osobiscie bardzo sie podobają, zawsze jest cos ciekawego, itemy za free. Oby tak dalej!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nexon się strasznie od ostatniego czasu zmienił. Ja już w CA nie grałem od 2 lat, teraz mnie coś wzięło żeby pograć. Kiedyś to Nexon tylko eventy po expa i szare skrzynki dawał i strasznie żydzili jakichkolwiek itemów. Teraz też w sumie nie jest najlepiej, powinni troszkę uregulować te eventy na NX, np. przez jakiś czas takie większe przeceny na permy za GP itp.

Opublikowano

Wg. mnie powinni przystopować, ot, zrobić sobie przerwę od eventów -> 3 miechy bez żadnych wyprzedaży permów za nx, rozdawania nxowych itemków dla nowych userków jak i tych starych itd, bo nie czuć klimatu jak w każdym roomie widać już duale, raz dziennie max's sg czy orthusy, a zwykłe low ranki latają sobie z 25% speeda. Odkąd nexon wystawił pierwszy GEAR na perma od tego czasu CA straciło z deka klimat. Teraz to już kicha totalna. Nie chcę już żadnych nowych modów i map, bo znowu będzie przez miech zwiększony exp .......

Opublikowano

Oj selweron , CA straciło klimat gdy zmienili wygląd menu . Gdy Desert Thunder zanikło w cieniu Black Lunga a M4A1 i kałach stały się niczym przy broniach za nx .

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Hmm o eventach nexona mogę wypowiedzieć się tylko biorąc pod uwagę WarRock-a bo w to gram z tego co nexon proponuje. Z jednej strony podobają mi się ponieważ w tych eventach można zdobyć itemy za free i jak jest exp event to można szybciej lvl wbić lecz patrząc z drugiej strony jest to bardzo często słabo dopracowane. Np: Kiedy jest exp event wywala z serwera i przypuszczalnie 2/3 h nie można zagrać bywa dłużej.itp.

#edit więc jestem nie przekonany za bardzo i nie oddam glosu na nie i na tak.Pozdrawiam

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Wg. mnie powinni przystopować, ot, zrobić sobie przerwę od eventów -> 3 miechy bez żadnych wyprzedaży permów za nx, rozdawania nxowych itemków dla nowych userków jak i tych starych itd, bo nie czuć klimatu jak w każdym roomie widać już duale, raz dziennie max's sg czy orthusy, a zwykłe low ranki latają sobie z 25% speeda. Odkąd nexon wystawił pierwszy GEAR na perma od tego czasu CA straciło z deka klimat. Teraz to już kicha totalna. Nie chcę już żadnych nowych modów i map, bo znowu będzie przez miech zwiększony exp .......

Low rangi latają bo mają hajs i tyle. Gear na perma nic nie zmienił.To że mapy i mody dodają to tylko wychodzi na dobre, bo CA coraz bardziej się rozwija. 3 miesiące zdecydowanie za dużo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...