Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki dla graczy

4321021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie , czy znacie jakies dobre sluchawki dla graczy Cs1.6 / CS:GO ?

Mam zamiar kupic nowe, poniewaz moje Crative Fatal1ty Gaming sie wczoraj "rozlecialy" <-- Nie polecam , najgorszy kabel swiata :D

Cena jaka mnie interesuje to max 160 zł. Podzielcie sie swojimi opiniami i propozycjami

PS. Sam myslalem dzisiaj nad zakupem sluchawek SteelSeries 3hV2 , ale czy moglby sie ktos o nich cos wypowiedziec? Jakie sa ich wady np. latwo lamiacy sie kabel, szum itp. a jakie zalety ,( Malo na necie bylo wypowiedzi na ich temat)

Prosze o szybkie i zwiezle wypowiedzi i propozycjie.

Opublikowano

O SteelSeries się nie wypowiem ponieważ nie jestem w temacie, ale z tego co wiem mają dobre słuchawki więc czemu by nie?
Sam osobiście posiadam Plantronics GAMECOM 380. Myślałem że gąbki będą bardziej miękkie lecz ostatecznie są wygodne. Dobry mikrofon, jakość dźwięku na wysokim poziomie.
Jeśli możesz dopłacić(zmieścisz się w 160zł na pewno) kup wersję 7.1, nie pamiętam jak się one nazywały ale ma je mój kolega i na prawdę czuć różnicę i to dość znaczną.
Jeśli będziesz zainteresowany tymi 7.1 mogę zapytać jaki to model i zapodam ;)

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...