Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Włączenie Wota

ureks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy włączam launchera daje graj i nic sie nie dzieje w menadzeze zadan przez kilka sekund widać proces wota a nastepnie znika reinstal nie dziala modow nie mam

Opublikowano

hmm kompa masz ok? Wcześniej działało?

Ja na kompie na którym mi mario klatkuje próbowałem Wota zainstalować i było tak samo.

Opublikowano

ta dzialalo po wylaczeniu kompa i ponownym wlaczeniu nastepnego dnia juz nie dzialalo kompa mam dobrego mam po 60-100 FPS

to nw kompa mam dobrego z i5-3450

i grafika amd radeon HD 7450

Opublikowano

Może sterowników jakiś nie masz? Directy, stery do grafy etc?

Działało mu parę dni wcześniej i nagle sterów brak ?

Zobacz czy nie blokuję antyvirus i spróbuj uruchomić z zgodnością systemu lub jako administrator.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Może uszkodził Ci ten trojan jakieś pliki np stery? Najlepiej zrób formata na 100% będzie działało + komputer szybciej będzie chodził

Opublikowano

Ale ten wirus mógł uszkodzić jakieś ważne pliki. To że masz nowy komputer nie ma nic do rzeczy. Format to 15-30 min roboty, a na 100% Ci pójdzie także wybieraj. Ważne pliki na pendrive, ew jakieś dyski typu google drive i formatuj.

down: facepalm

Opublikowano

ja z moich waznych plikow to mam z 300-600 gb

@up no co same programy waza ze 100 gb

a pozatym nie mam jak przeniesc plikow bo na dysku przenosnym jest tylko 30gb wolnego miejsca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...