Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Darmowe RP

Magzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do zaprezentowania stronę, dzięki której można dostać darmowe RP.

Na początku wyjaśnię jak to wszystko działa. Nie jest to strona typu "niech 20 osób wejdzie w link a dostaniesz RP". Na tej stronie trzeba się troszkę napracować, żeby zdobyć. Praca będzie polegała na rejestracji do innych gier m.in. WarThunder, Allods Online, Travian itd. W grach trzeba przejść tutorial lub wbić odpowiedni lvl żeby dostać punkty, które potem wymieniamy na RP. Żeby zdobyć RP trzeba mieć 1999 punktów (840 RP), 3999 pkt (1780 RP). 7999 pkt(3620 RP), 13999 pkt(6450 RP) lub 19999 pkt(9300 RP). RP są wysyłana poprzez kod PSC.

Oprócz rejestrowania się do gier punkty zdobywa się zadając pytania i odpowiadając na pytanie innych użytkowników. Osobiście polecam nie robienie tego w pytaniach z League of Legends, ze względu na to, że jest tam straszna masówka i pytania są czasem pomijane. Ja zadawałem pytania z innych gier i spokojnie dostawałem punkty. Dostaje się 5pkt za pytanie/odpowiedź. Można ich pisać nieskończenie wiele, lecz uwaga, bo można dostać upomnienie za bezsensowne pytania. Takie upomnienie ogranicza do 10 pytań na dzień. Pkt również zdobywa się za wklejanie screenów z gry - 5pkt za screena, max 10 screenów dziennie, czyli 50 pkt. Jest też możliwość ściągania aplikacji na telefon, za co również dostajemy pkt. Są to aplikacje typu przeglądarka opera czy nawet aplikacja firmy Always. Za to można spokojnie koło 200 pkt + zgarnąć.

Ja poświęciłem jakąś godzinkę dziennie przez 5 dni, żeby zdobyć 2k punktów. Osobiście polecam na zająć się grami, bo z nich można najwięcej punktów zdobyć. Za gry jest koło 1300-1500 punktów, jak dobrze pamiętam. Resztę punktów zdobywa się za aplikacje, pytania/odpowiedzi, screeny, wpisanie motta własnego i profilu(20 pkt), codzienne logowanie(10 pkt), połączenie konta z Facebookiem(30 pkt), wpisanie loginu (5 pkt). Jest też opcja zweryfikowania swojego numeru telefonu za co jest 35 pkt. Ja to zrobiłem, pieniądze z telefonu nie zostały pobrane, a na mój numer po zdobyciu 2k punktów i wymianie ich dostałem kod PSC. Jako, że zrobiłem to w nocy, to kod dostałem nad ranem, lecz z tego co czytałem, przysyłają w ciągu 10 min.

UWAGA! Jeśli nie zostaną wam dodane pkt za odpowiedzi/screeny, to nie martwcie się. Serwis a 48h na zrobienie tego, lecz często jest to robione od razu.

Wysyłam reflinka do serwisu. Rejestrując się z niego dostajecie dodatkowe 35 pkt na start, a ja dostanę 100, jeśli zdobędziecie 300 pkt. Jeśli chcecie wysłać swojego reflinka znajomemu, to znajdziecie go w zakładce "Poleć Serwis", która "wysuwa się" po naciśnięciu czarnej strzałki w prawym górnym rogu, obok licznika punktów.

Zapraszam wszystkich do korzystania. Ja już swoje RP dostałem, z czego jestem zadowolony. Pozdrawiam :)

xxx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm, chyba za dużo jest tutaj pierdolenia. I do tutow to to się nie nadaje, nie ma żadnych sreenów ehh...

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Panu dziękujemy.

Ban za reflink+kosz

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...