Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nokia 500 i WiFi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam mały problem z Nokią 500 a wifi. Nie mogę się podłączyć każda próba kończy się tym że zostaje wyświetlony napis "Nie znaleziono wifi", lecz gdy wyszukuję wifi w liście ukazuje się mój router. Dodam że konsole psp 3003 bez problemu została podłączona. Macie jakieś pomysły? Z góry dziąkuje!

Opublikowano

Nic to nie daje. Mam router z vectry i nie mam dostępu do konfiguracji bo może być tak że blokuje połączenie z telefonem, lecz konsola bez problemu się podpina. Dziwny ten telefon jakiś.

Opublikowano

Też wcześniej nie mogłem się połączyć. Wykupywałem pakiet internetowy, ale poco jak przecież mam wifi i mogę z niego skorzystać tyle że nie do końca... Dodam że siostra z telefonem Nokia asha 311 nie może też się podpiąć a tata mając Samsung Galaxy mini 2 Bez problemu się podłącza. Czy może tkwić problem w tym że tutaj mam symbian a tata androida?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...