Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żółte Wróbelki

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Małe zapytanie (jezu... czuje się coraz głupszy xD)

Ogarnia ktoś jak to jest ze Złotymi orłami? Jakiś tydzień temu grałem, miałem ich 250 (cholera wie skąd) wydałem, zostało mi jakieś 50, Wczoraj odpaliłem grę i znowu mam 250.

One się jakoś co tydzień regenerują czy jak to z nimi jest?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dostaje się 250 za rozpoczęcie gry, a skoro przybyło to musiałeś wygrać w niedzielę. Nie regenerują się, co ty :D To by było za łatwe. Możesz je zdobyć tylko za prawdziwe pieniądze, chyba że jest jakiś event.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

nie no, wiesz 250 Orłów to nie tak dużo, jak te początkowe samoloty są za 300+ to 250 nie ratuje :D
dobra, czyli bug, albo jakieś inne choróbstwo.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

"Wróbelki" w tej ilości chyba najlepiej wydać na szkolenie załogi :)

Co do zarabiania, administracja pewnie od czasu do czasu bedzie robiła eventy w których bedzie można je zarobić. Czasem bedzie tak, ze nawet nie bedIes wiedział ze udało Ci sie event wykonać i pewnie tak było w tym przypadku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...