Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diaxon

ARmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcę zaprosić do odwiedzin i oceny strony interetowej, wraz z porównywarką ofert.

Adres strony:

www.porownaj.info

Proszę o opinie na temat strony, jeśli znasz jakieś hostingi/serwerownie lub gry które chciałbyś by widniały w porównywarcę proszę o kontakt poprzez forum, formularz kontaktowy, e-mail lub gadu-gadu, wszelkie opinie mile widziane!

Pozdrawiam, ARmt2

Opublikowano

Przykładowe funkcje strony:

-Lista firm hostingowych (z możliwośćią oceny)
-Możiwość zarządzania swoimi ofertami
-Porównywanie ofert
-Ogłoszenia graczy

Strona w całości wykonana w HTML5 oraz css3

Opublikowano

Okropna czcionka. Comic Sans jest jedną z najbardziej kiczowatych czcionek, jakie kiedykolwiek zostały stworzone. ;) Niefajnie wygląda też ten biały pasek na dole strony w każdej zakładce.

Sprawdź czy pomożemy Tobie z Twoim pomysłem:

Pomożemy Ci*. Brzmi lepiej.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Co do byków w kodzie zostały jedynie drobne poprawki, logo postaram się zmienić, tylko musi być pomysł i natchnienie.

Opublikowano

Ogólnie dodanych dość dużo bajerów gotowych, góra strony jakoś mało pasuje do contenta, który to akurat jakoś w miarę jest do przeżycia. Ale stopka... masakra:

hfdgdfgh.jpg

9obpmnjr.png

Opublikowano

@ref: Wprowadzono zmiany na stronie zapraszam do oceny.

Masz bardzo mało danych i ubogą bazę. Jednak stopka już wygląda lepiej niż wcześniej. Popracuj teraz nad górą. W zakładce "O nas", te obrazki niepotrzebnie się powiększają.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Dobry pomysł aczkolwiek wątpię by ktoś z tego korzystał, za mało informacji w porównywarce, fajnie by było jak po kliknięciu na jakąś opcję miałbym szczegółowy opis serwera.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

myślę, że taka opcja zostanie wprowadzona, jak i również możliwość wybrania kilku ofert i porównanie ich szczegółowo. Ale wiadomo wszystko potrzebuje czasu.

Opublikowano

Cały czas staramy się ulepszać naszą porównywarkę, dodawać nowe funkcje, myślę że w nowym roku ruszymy już w całości.

Zapraszam do polubienia nas na facebooku.

@Edit: Aktualnie dodajemy kolejne firmy hostujące, oraz 9 kolejnych gier do naszego systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...