Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS 2

michalmonika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze masz jakis blad gry? Kupiona czy z torrentow?

Bo jesli z torrentow to patrtz co pobierasz bo taki -/+ ets2 wazy z 700 mb a np jak z torrentow pobrales to moze masz wgranego moda ze ci maluje kolory.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Też mam tak ze zmienia mi kolory. Jedno co zauważyłem , że jak przemaluję ciągnik to zapisuję gre i zamykam ją. Jak znowu odpalę to już kolorek nie znika :)

Opublikowano

Pewno macie sciagniety jakis ets z modem na ten kolor czy cos poszukajnie na google ets torrent download i tam bedzie czesto na stronach z torrentami mozecie szukac jeszcze

KONIEC

~ REBEKKA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest to mod, który odpowiada za "różowienie" ciężarówki.

Lepszym wyjściem z sytuacji byłoby kupić grę legalnie, teraz na Steamie (jeszcze 6h) trwa promocja na ETS2.

Przeceniona z 20 Eur na 5 Eur.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Błąd spowodowany piracką wersją gry. Wgrałeś jakiś mod który teraz ci "psuje" gre. Wyłączaj po kolei i będziesz wiedział co jest nie tak. Miałem ten sam problem tylko wgrałem moda na lampy halogenowe. Po wgraniu moda świeciły mi na różowo :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widzę że problem nie rozwiązany, więc podam rozwiązanie. Jest to typowy problem dla każdego, kto nie kupił ETS'a 2. Jest to tj. zabezpieczenie, przed osobami, które sobie pobierają ETS'a z internetu. Kupcie klucz do gry i problem zniknie gwarantuje. ;)

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...