Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sejuani na jungli - co maxować?

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J.w. Dopiero co sobie ją kupiłem, z myślą o grze na jungli razem z kolegami, tylko nie mam pojęcia, co maxować :c

Opublikowano

Zaczynasz z W, na drugim bierzesz Q, trzecim E, później maksujesz W, następnie maksujesz Q lub jak kto woli E ;)

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

znaczy to zalerzy jak chcesz grac. jak bedziesz maksowac w to bedziesz zadawac wiekszy dmg i szybciej robic jungle ale jak zaczniesz maksowac e to twoje ganki beda efektywniejsze.

Opublikowano

sejuani ma słabe przeliczniki dlatego do jungli rób full tanka i wbijaj się pierwszy w team fight

możesz isć na mida full ap wtedy gg wp jak przeciwnik nie ma range na mid

Opublikowano

sejuani ma słabe przeliczniki dlatego do jungli rób full tanka i wbijaj się pierwszy w team fight

możesz isć na mida full ap wtedy gg wp jak przeciwnik nie ma range na mid

Bez przeady ze pod full. Ja jako doswiadczony gracz postacia Sejuani napisze Ci kilka rad:

Maksuj w/e/q, pierwsze w, potem q a potem e.

Itemy ktore musisz zbudowac przede wszystkim musza byc po hp ze wzgledu na przelicznik hp na w. Build ktory musisz zlozyc to:

Duch starszego golema/buty piatki/Maska Liandriego, Sloneczna Peleryna/Lodowa Rekawica/Oblicze Ducha,z tych itemow bedziesz mial duzy dmg, ok 100ap i 4,2k hp.

sstwc.jpg

Opublikowano

Build & Kolejność maxowania & Masterki:

d80TC9L.jpg

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

Opublikowano

Build & Kolejność maxowania & Masterki:

d80TC9L.jpg

Z moba to ja dziękuję...

Bez przeady ze pod full. Ja jako doswiadczony gracz postacia Sejuani napisze Ci kilka rad:

Maksuj w/e/q, pierwsze w, potem q a potem e.

Itemy ktore musisz zbudowac przede wszystkim musza byc po hp ze wzgledu na przelicznik hp na w. Build ktory musisz zlozyc to:

Duch starszego golema/buty piatki/Maska Liandriego, Sloneczna Peleryna/Lodowa Rekawica/Oblicze Ducha,z tych itemow bedziesz mial duzy dmg, ok 100ap i 4,2k hp.

Zrobiłem dość podobny. Piątki -> Łapka -> Pelka -> Solari -> Oblicze -> Warmog. Zazwyczaj na J4 robię dość podobnt, ale zamiast Warmog'a, daję Hydre, żeby mieć lekki DMG w lat'cie.

Opublikowano

Ja robię tak:

Buty Merkury/Tabi do wybory

Ancienta, tarcze

Maske za 1500hp

tu zalezy co robić, ale składam aegisa

dalej ryali,

koncze maske

robie bt

co do maxowania

to 1 punt w E

zeby miec mocniejszego kopa w blue/reda

potem Q zeby móc odskoczyć czy odwrotnie

a potem w "W" i dalej maxuje W/Q/E albo W/E/Q

w ulta nie dajemy bo clarity kontruje to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...