Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mody Na Multi ?

CombatArms2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo dziś mam takie jedno pytanie o modach ponieważ mam serwer dedykowany i poszukuje Mody na multiplayer takie np:wilkołak meble jakby inne bajery ..... proszę o linki do tych modów ale i jeszcze mam takie pytania

1.Gdy Wgram serwer na mody oni też muszą zainstalować żeby mogli grać bo byłem kiedyś na takim serwerze wbiło się na serwer i wyskakiwało okieno TAK NIE i sie pytało czy zainstalować mody takie jak na serwerze dałem tak i w pare sekund zainstalowało się i własnie nie wiem czy dalej tak można ten serwer miał mody na bronię i innę :D

Proszę o odpowiedź 1 pytania oraz linki dotyczących modów multiplayer

Dam Lajki :D

Opublikowano

Ustawiasz silnik forge,tworzysz w plikach serwa folder "moda",do niego wrzucasz mody. Następnie instalujesz u siebie na kompie i wbijasz na serw. (Jeśli gracze nie zainstalują sobie tych modów,to nawet jeśli uda im się wbić,to po spotkaniu mobka z moda,lub złapaniu itemku z niego,wywali graczowi błąd i albo będzie crash,albo po prostu gra się mu wyłączy)

Opublikowano

1.Tak,gracz też musi je posiadać

|Members|-Tyle starczy,bez spiny o lepszą rangę.

Opublikowano

folder nie "moda" ale "mods" i tak, gracze też muszą posiadać te mody + do wersji 1.6.4 włącznie (bo w 1.7 forge już chce to zmienić) muszą posiadać te same configi do modów co serwer, inaczej nie wejdą

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...