Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] wejscia na strone

komp165

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. elo mam do was pytanie macie jakieś pomysły jak uzyskać większy ruch na stronie www .mianowicie chodzi mi o ruch rzędu 30tys dziennie. Moja strona o adresie http://www.superchichot.pl ma tych odwiedzin ze 30 dziennie nie wiem czym to jest spowodowane,jeśli chodzi o reklamę to też coś doradźcie najlepiej jak już ktoś z was prowadzi taka stronkę i ma już tyle wejść to wtedy może coś podpowiedzieć:)

www.superchichot.pl

Opublikowano

z 30 na 30 tys dziennie :O Pozycjonowanie, Bannery z innymi pokrewnymi stronami, reklama ;-) Z dnia na dzień nie będziesz miał takiego ruchu

hcq0.png

Opublikowano

z 30 na 30 tys dziennie :O Pozycjonowanie, Bannery z innymi pokrewnymi stronami, reklama ;-) Z dnia na dzień nie będziesz miał takiego ruchu

Zapomniałeś jeszcze dodać że to kosztuje ;) pozycjonowanie, serwery www, bazy danych itp...

Opublikowano

1. SEO & Pozycjonowanie - możesz sam kod i meta tagi pod tym kątem zoptymalizować, lub to komuś zlecić, ale to są koszta.

2. Wymiana bannerami z jak to ktoś napisał pokrewnymi stronami internetowymi.

3. Np reklama tu na mpcforum.

4. Interesujące treści, design, coś co przyciągnie usera..

1384421583-U1041066.png

Opublikowano

Pierwsze co wchodze widze jakiś komunikat który wymusza polubienie na fb, i musze czekać aż zniknie z każdym wczytaniem strony. Takie strony z góry omijam. I pewnie sporo osób tak zrobiło, więc niema się czemu dziwić że masz tak mało wyświetleń.

Ogólnie nie patrzyłem jak wygląda strona po zalogowaniu ale możesz zrobić jakiś system punktów za polubienia, za pkt jakieś nagrody.

Możesz użyć reklam na fb, nie są drogie.

Dodatkowo komuś może się niespodobać menu które nachodzi na logo

http://screenshooter.net/4282425/mivcitb

Opublikowano

Ja mam - wszystko jest z Kwejk`a. 1 na strone może być wyjątkiem. Dlaczego ludzie mają wchodzić na Twoją stronę, jak mogą zarówno wejść na popularniejszego kwejka, gdzie jest to samo + dużo więcej?

708121422388637873334.png

Opublikowano

Możesz też spróbować dogadać się z osobą, która prowadzi podobną stronę i ma fanpage na facebooku ze stosunkową dużą ilością polubień - promowanie za promowanie lub po prostu $. Napisałam "stosunkowo dużą", ponieważ uważam, że adminów, posiadających strony z 500k lajków, nie ma sensu prosić o taki interes, gdyż oni żadnego zysku by z tego nie mieli.

Facebook to podstawa, jeśli chodzi o takie strony. Przynajmniej takie jest moje zdanie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...