Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Elfbot skrypty potrzebuję pomocy

Bambuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemk pobrałem dziś elfbota i chcę ustawic cavebota by byił dl na oken na stronie otsa dinera znalazłem refilera i klikam load w cabe bocie i nic się nie dzieje postac nie chodzi i nie biję dl a więc mam prośbę

-wytłumaczenie co mam zrobic

-czy postac bedzie automatycznie piła poty i używała sd i kupoywała gdy zabraknie potów i sd

osprawdzenie tego refilera czy posaida onte funkcje prosze spradwdznie na stornie dinery z góry dzięki

Opublikowano

dobra już rozkminiłem większosc rzeczy ale mam 2 problemy gdy w targetingu wpisuję Dragon Lord to postac nie bije dli

i gdy już w hotkey wpisałem skrypty na sd utamke i utani gran hur co mam zrobic żeby bot tego użwyał ?

Opublikowano

Albo tak jak pisze Caltha, zle wpisales nazwe D'L, lub nie wpisales odpowiednich opcji.

Hp musi byc 100% to 0%

Attack

jesli chcesz to Melle Reach

2 sprawa.

Musisz zaznaszyc ptaszka na lewo od skryptow i enable hotkeys na gorze po lewej stronie w hotkeysach.

Powinno dzialac, jesli nadal bedzie problem to zapodaj ss.

Opublikowano

ok poradziłem sobię z atakowaniem z sd lecz pojawił się nowy problem

bot bije dl lecz biega do waypointu co zrobic by poczekał ąz ubije dl i dopiero biegł do waypointu

aha i ciągle nie używa utani gran hur i utamki gdy tylko się skończy

może mam złe komendy ustawione w hotkeys ? oto komendy

auto 200 manashield

auto 200 stronghaste

mam to ustawione tylko w hotkeys trzeba gdzieś jeszcze ?

Opublikowano

ustaw żeby się zatrzymywał, teraz nie pamiętam które to było stand/node, ew ustaw mele-streke.

co do utamki itp to może się wyłączył hotkey, wystarczy znów włączyć i git :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...