Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję] Coolery CPU, koloru czarnego.

maxisst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, szukam aktualnie czarnych coolerów do CPU, trafiłem póki co o Be Quiet! Dark Pro 2, ale cena trochę straszy ^^
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie coś o czarnych coolerach proszę o info :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Prolimatech Panther jest całkiem niezły ;)

Widzę jeden problem - nie jest on czarny :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

A jaki budżet ?

Może być podświetlany ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Jedynie opcja machnięcia czarnym sprejem, jak chcesz tanio. Ale pamiętaj - obniży to wydajność coolera i do 5*C będzie większa temperatura.

Opublikowano

Podświetlenie białe/czerwone akceptowane :)
Tak do 200 z małym haczykiem myślę.

Opublikowano

Jedynie opcja machnięcia czarnym sprejem, jak chcesz tanio. Ale pamiętaj - obniży to wydajność coolera i do 5*C będzie większa temperatura.

Serio to tak strasznie obniża możliwość 0.0?

Zostaje Ci tylko macho, ale co ja bym zrobił to naokoło powstawiał neony w budzie i naświetlił je na czerwono / niebieski ;) Też fajny efekt. Wgl jaką masz mobo? i procek?

graphic.png
Opublikowano

Prolimatech Megahalems Black

Phanteks PH-TC12DX_BK

BQ Dark Rock 2/Advanced

Jest jeszcze trochę tych Thermaltake, ale one mają srebrny radiator obudowany czarnym plastikiem. To samo Akasa Venom Voodo, srebrny radiator obudowany czarnym plastikiem.

Opublikowano

MOBO będzie MSI G43 Z77 Gaming, procek 3570k, grafika MSI Radeon 7970 i zasilacz OCZ ZT 650W - myślę, że do lekkiego OC mi starczy mocy :)
Obudowa będzie custom, aktualnie jestem w trakcie jej szkicowania :)

Myślę, że do przyszłych wakacji wszystko uda się złożyć w całość ^^

Czyli w sumie jak ma być czarny cooler, to 250+ za nowy muszę wydać :/ nic będę czekał na jakieś okazje używane :)

Opublikowano

Cooler Master V8 GTS, jedyny sensowny cooler do tej mobo dla kasiastych :P

Cena ~300zł, podświetlane wentyle, zarąbisty design i podstawka dochodząca do IHSa jest wypełniona płynem, a nie tak jak to jest w większości przypadkach sam metal + heat pipe.

Ja bym na to odkładał, bo jest warto, a używki nie dostaniesz, bo jest to produkt nowy.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Używane rzeczy, to dla mnie dobre rzeczy - aktualny pc jest kupiony cały w używanych częściach ! :)
@surasmen - człowieku, ten cooler jest cudny ! Chyba faktycznie odkładam dodatkowo na niego <3

Opublikowano

Wiem, że jest cudny, ja wybieram tylko cudne rzeczy, już taka moja psia natura :P

W Polsce nie widzę go nigdzie w sklepach, ale sugerowana cena to właśnie 300zł, na amazonie, albo neweggu masz do kupienia za 97$, pewnie do świąt wyjdzie w Polsce i uzbierasz kasę.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ze spokojem - po świętach MOBO + procek chcę złapać bo ludzie na haswelle się przerzucą, to wyprzedaż na allegro raczej będzie :)
Potem do marca będzie zasilacz i początek marca to cooler, i kilka innych rzeczy, także już będzie za pln do kupienia mam nadzieję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...