Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze sktyptami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem BoLa i jestem zielony w tym zaznaczyłem combo katariny i last hity w tym co już jest w bolu i nic nie działało dałem spacje nic last hity trzymałem A i nic pomocy trzeba coś do folderu BoLa wgrywać żeby działało. Ja ktoś ma filmik jak to się robi wgrywa itp. proszę o dodanie

Opublikowano

Jesteś pewien że nie działało? Podejdź do przeciwnika, trzymaj spację, i powinno się zrobić combo jeśli grasz Katariną i dobrze załadowałeś skrypty. Jeśli nie to poczytaj poradniki o bolu, bo pewnie coś źle zrobiłeś.

Opublikowano

A mógłbyś mi powiedzieć jak wgrać te skrypty i czy rozdzielczość gry i czy full screen musi być bo ja gram w oknie i na małej rozdzielczości i nie mam VIPA i nie działa mi zaznaczam ptaszkiem w BoLu skrypt katy i nic nie działa (nic nie mam w folderze scripts)

Opublikowano

Rozdzielczość nie ma z tym nic wspólnego :3 Ale zadam Ci podstawowe pytanie o którym Anonymous zapomniał. Pobrałeś ten Skrypt xD? W "Searche Scripts" po zaznaczeniu musisz jeszcze pobrać go klikając "Download", następnie pojawi Ci się on w "BoL Mods" i tam go zaznaczasz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...