Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Custom NPC

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam takie pytanie, bo chcę porobić troche misji w Custom NPC ale, gdy mam już wszystko zrobione, mam ustawione żeby przynieść osobie item (32 sztabki złota). I gdy mam je przy sobie to ciągle otwiera się ten dialog, a ja chcę zakończyć misję. Czy ktoś może mi opisać krok po korku jak zrobić dobrze quest w Custom NPC ?

Opublikowano

pierw robisz zadanie polowanie dialog lub itemy jak masz wchodzisz do dialogu robisz dialog np test robisz 2 dialog np misja 1 potem masz wybierz misje wypierasz przechodzisz do dialogo test i tam sa opcje dialogu ( masz 6 opcji) w byle jakiej kolumnie wybierasz dialog i szukasz dialogu z misjią gdy to masz przechodzisz w Zaawansowane Dialogi wybierasz dialog test i juz

1390144171-U592769.png

Opublikowano

1. Tworzysz zadanie i wybierasz (w tym przypadku) przedmioty zadania. Obok pojawi się edytuj wchodzisz i wstawiasz 32 złota.

2.Wchodzisz w dialogi i klikasz w wybierz zadanie. Szukasz nazwy twojego zadania potem jeszcze w zadanie i już.

W 2 krokach zrobione, jak nierozumiesz moge napisać jeszcze 1 bardziej szczegółowo.Mam nadzieje że pomogłem :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...