Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Następny pomysł na serwer !

Wojteek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, rozmyślając trochę wpadłem na pewien pomysł, otóż.

Gralibyście na serwerze, coś typu II wojna światowa, ale tylko w europie ?

Gracze byli by podzieleni na 3 ekipy, sojusz zachodu, państwa osi, oraz rosjanie, załącze mapke jak to by mniej - więcej miało wyglądać

wvveba.jpg

Oczywiście istniała by mod-paczka, zastanawiam się nad modami takimi jak flans, oraz coś na bronie z II wojny światowej, slotów pewnie coś do 200~~, walki były by na porządku dziennym, chyba że oblężenia o dany kawałek terenu, stworzyłbym coś na wzór mapy rozdzielonej na części, jeżeli np rosjanie zajeli by jakąś część państw osi, pojawiło by się to na mapce na oficjalnej stronie serwera.

A zatem, co wy na to? :)

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

No epicki ;) Ale cos z Call of Duty serwa. Podobnego ;P Zrob mape epicka nie typu ze ladne budowle, tylko Bardzo LADNE budowle ( Takie podniszczone ;D) Wtedy to juz wgl ;) Daj znac jak zrobisz serqerka to wbije ! Bo ciekaw jestem ;)

Poprawka : Serwera to daj znac...

Opublikowano

ref

A co wy na to, że byłby ktoś w stylu generała i wydawał rozkazy i wgl? Bo sami żołnierze to byłby straszny nieład, oraz miasta, zrobiłbym miasta w oddzielonych terenach, powiedzmy rosja byłaby podzielona na ileś tam tych " województw" i każde województwo miałoby coś w stylu swojego głównego miasta.

Opublikowano

pomysł fajny tylko że masz tyle kasy bo jednak sama maszyna pod 200 slotów + mody to trochę dużo.Przydały by też się jakieś autorskie pluginy bo większość da sie na pluginach i texturepack :) może zagram(chyba że by mi się modów nie chciało instalować :P)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Dobra, buduje ekipe, serwer rozplanowany, sa duże szanse że powstanie, oczywiscie trzeba będzie troche poczekać, ale no cóż, nic od razu sie nie zrobi :)

#nastepne pytanko!

Oczywiście, tylko strzelanie to było by troche nudne, a zatem każdy mógłby zbudować sobie obozowisko w lesie, prowadzić partyzantke itp, co wy na to? Na pewno dzieki temu mniej gra by sie nudziła.

Opublikowano

Dobra, buduje ekipe, serwer rozplanowany, sa duże szanse że powstanie, oczywiscie trzeba będzie troche poczekać, ale no cóż, nic od razu sie nie zrobi :)

#nastepne pytanko!

Oczywiście, tylko strzelanie to było by troche nudne, a zatem każdy mógłby zbudować sobie obozowisko w lesie, prowadzić partyzantke itp, co wy na to? Na pewno dzieki temu mniej gra by sie nudziła.

No pomysł moim zdaniem oryginalny. Ale trzeba się przyłożyć i trochę namęczyć. Mam nadzieje że nie odpadniesz w trakcie tworzenia jak dużo osób. Partyzantka dobry pomysł dla graczy którzy nie chcą brać udziału w wojnie z żadnej strony, ale można też zrobić, że Ci ludzie będą do wynajęcia za jakiś tam item ;)

jaracztrawki.jpg

Sygna by "Pruchol"

Avek by iMaQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...