Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] GTA EFCL i mogę przez internet?

F1eldo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. jak w poprzednim temacie dot GTA 4, teraz mam inny problem. Mianowicie mam teraz GTA EFCL - czemu nie moge IV:MP zainstalowac bo mi nie wykrywa folderu? Czemu nie mogę zainstalować patchów? O co tu chodzi? Jeśli te patche co do GTA IV nie działają proszę mi podać te które by działały, oraz jak mam przez internet grać? Z góry wielkie dzieki :D

//Edit: Czemu nie mogę aktywować konta Live, wykrywa tak jakbym nie miał internetu.

//Edit: Kiedy chce się zalogować w usłudze live tam gdzie mam "Play offline" i "Play" wpisuje dane, klikam play i error.. wylącza mi ten launcher bo wykryto jakiś bląd.

Opublikowano

IV:MP działa raczej na "podstawowej" grze, więc raczej na dodatkach nie odpalisz. Może właśnie dlatego Ci tego nie wykrywa.

Wiem, że zgubiłeś GTA(bo pisałeś kiedyś), więc to może przez ewentualnego cracka, co do tego "play" etc. to też może być to wina cracka :)

Opublikowano

Okej, czyli zostalo te GTA IV - juz mam tą grę. Teraz sprawdzimy czy działa. Wiem tylko, że na GTA IV działa tylko. Dziękuje bardzo TheQuark za pomoc - wszystko mi wyjaśnił, pozdrawiam.

//Close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...