Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bóle po upadku ze schodów

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem to skrócić bo tylko na razie otrzymuje spam zamiast odpowiedzi..

Otóż wczoraj przewróciłem się na schodach, poleciałem może z 8 schodów, przy łokciu skórę zdarłem. Od dzisiaj gdy wyprostuje lub zegnę łokieć, to mnie przy zgięciu boli mięsień. Jeszcze boli mnie na środku stopy, może dlatego, że przy lądowaniu walnąłem w kant schoda. I teraz mam pytanko.. Przejdzie to samo, czy mam się udać do lekarza? Po tym "wypadku" jedynie co mi się stało to lekko skóra się zdarła. Na drugi dzień (dzisiaj) to, co wyżej napisałem. Normalnie gdy np. edytuję ten temat to nic nie boli lecz gdy np. wyprostuję lub zegnę łokieć lub przycisnę do czegoś wąskiego stopę (np. kant schoda) to wtedy boli.

I proszę już nie spamować.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

a na ten obiad zdążyłeś?

Daruj już sobie takie komentarze. Jak masz zamiar w taki sposób pomagać na tym forum to lepiej nic już nie pisz.

Stefanek7772, dnia 13 List 2013 - 22:05, napisał:

Dziewczyny nie mialy z cb beki?

Też sobie to daruj.

Nie wiem co już się z ludźmi porobiło.. Zamiast sobie nawzajem pomagać to wszyscy się nawzajem wkurwiają, obrażają, wyzywają itp. Ja normalnie dziękuję za taką pomoc.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

To są raczej zwykłe stłuczenia. Na wszelki wypadek możesz iść do lekarza,ale nie jest to konieczne.

Opublikowano

No sory, taki tam żart, no ale pomyśl, na tym forum lekarza na pewno nie znajdziesz.

Ja mogę powiedzieć tyle, jeśli czujesz, że to tylko stłuczenie to smaruj maściami i powinno przejść, a jak uważasz, że są to jakieś dziwne bóle, to lepiej przejść się z tym do lekarza :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Ja sie wyjebałem na rowerze po spożyciu alkoholu i przez tydzień nie mogłem ruszać prawą reką i lewą dłonią, przez miesiąc bolało mnie, tera przeszło niedawno

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Z własnej autopsji pamiętam, że jak kiedyś zleciałem w biegu z schodów, to krew po całym ramieniu leciała, i trzeba było bandażować + woda utleniona. A ból nieziemski, coś podobnego u ciebie. Hardkor nie ma co.

Opublikowano

Jeśli możesz ruszać wszystkimi palcami obracać dłoń i zginać rękę(nawet z bólem) to nic ci nie jest, lekarz po prostu przepisze ci maść. Co do nogi stłuczenia na podeszwie strasznie wnerwiają ^^

Podsumowując, nic ci nie będzie

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Pierdole, zedrzyj sobie skórkę na łokciu = leć na forum

przykre :cc

Gdybyś chociaż przeczytał cały temat to byś się nieco więcej dowiedział.

Jeśli możesz ruszać wszystkimi palcami obracać dłoń i zginać rękę(nawet z bólem) to nic ci nie jest, lekarz po prostu przepisze ci maść. Co do nogi stłuczenia na podeszwie strasznie wnerwiają ^^

Podsumowując, nic ci nie będzie

I taka odpowiedź mi wystarcza. Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...