Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP 35 lv - kilka pytań

Spartakus97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam na PL'u Surkę WP, aktualnie 35 lvl, 6 lvl konia, robię bojowca powolutku.

Chciałbym zapytać co można na nim dropić, żeby dorobić się eq?

EQ:

FMS +9 sr 34 bez kd

YY +4 bez kd, bonów

Skórzane Kozaki +4 500HP

Srebrna +9

Wisior drewniany +5 500hp

ebo +6

krwawy hełm +6

bojowa tarcza +6

Dałem tylko w dwa skille, czarowane ostrze i czarowana zbroja.

Chciałbym kilka propozycji możliwości zarobku oraz jeśli to możliwe przykład ile można zarobić w ciągu ilu h pracy oraz czy szybko można to sprzedać.

Jakby co serwer: Diumar

Edit:

Pytanie drugie to:

Czy kontynuować build dla dropa - to jest tylko skille do expa ( Ostrze, Zbroja, Strach ) ? Bez reszty skilli. Na pvp mi nie zależy, ale mogę się one okazać przydatne w sytuacjach kryzysowych, więc wole spytać.

Pytanie trzecie to:

Jak rozdawać dalej staty?

Obecnie mam:

20 pkt w WIT

90 pkt w INT

5 pkt w SIŁ

3 pkt w ZR

Opublikowano

Witam, posiadam na PL'u Surkę WP, aktualnie 35 lvl, 6 lvl konia, robię bojowca powolutku.

Chciałbym zapytać co można na nim dropić, żeby dorobić się eq?

EQ:

FMS +9 sr 34 bez kd

YY +4 bez kd, bonów

Skórzane Kozaki +4 500HP

Srebrna +9

Wisior drewniany +5 500hp

ebo +6

krwawy hełm +6

bojowa tarcza +6

Dałem tylko w dwa skille, czarowane ostrze i czarowana zbroja.

Chciałbym kilka propozycji możliwości zarobku oraz jeśli to możliwe przykład ile można zarobić w ciągu ilu h pracy oraz czy szybko można to sprzedać.

Jakby co serwer: Diumar

Na twoim lvlu zostaje tylko metki w m2 i średni loch małp .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Tylko metki w m2 lub exp małych lvli za kase lub itemki z ciekawymi bonami :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Tylko metiny w m2. Tu nie ma zarobku na h.. Masz farta to ubjasz sporo metków i lecą dobre rzeczy. Jak masz pecha to mało metków spotykasz a drop do kosza ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Łowienie - nudzące, rybki 200k sztuka / małż 4kk sztuka, żeby uzbierać na ebo +9 musiałbym wyłowić około 400 ryb oraz sprzedać je, co nie zawsze idzie szybko i łatwo.

Rudy - nie ma żadnego alchemika, więc nie zrobię przetopów / nikt nie kupi kd na przetopy / nikt nie kupi zwykłej rudy

M2 - drop już tylko z metków 30/35 w dodatku ciężko trafić na jakikolwiek z nich, zbyt dużo osób lata po m2, żeby coś lotnąć.

Jakieś inne pomysły ?

Edit:

Na okazje po sklepach trzeba mieć fundusz początkowy. :)

Opublikowano

Łowienie - nudzące, rybki 200k sztuka / małż 4kk sztuka, żeby uzbierać na ebo +9 musiałbym wyłowić około 400 ryb oraz sprzedać je, co nie zawsze idzie szybko i łatwo.

Rudy - nie ma żadnego alchemika, więc nie zrobię przetopów / nikt nie kupi kd na przetopy / nikt nie kupi zwykłej rudy

M2 - drop już tylko z metków 30/35 w dodatku ciężko trafić na jakikolwiek z nich, zbyt dużo osób lata po m2, żeby coś lotnąć.

Jakieś inne pomysły ?

Szukanie okazji po sklepach/sellanie drożej.

Dobicie 40 i chodzenia na DT z itemkami.

Drop ulepszaczy na sohan (leki+).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jakieś inne pomysły ?

Edit:

Na okazje po sklepach trzeba mieć fundusz początkowy. :)

400 ryb to nie tak dużo. Skoro chcesz mieć wszystko od razu to idź na priva lub kupuj yang na allegro.

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Leki +, o tym nie pomyślałem. Łap lubie to, za pomysł

kolego up, jakbym chciał ładować kasę w grę, to nie pisałbym chyba tutaj o pomoc.

DT - chcę zostać na 35 lvlu, więc odpada.

z tym szukaniem powiedziałem, najpierw musze zarobić trochę, żeby zacząć takie łowy.

dodałem dwa pytania w pierwszym poście, jakby ktoś mógł i na nie odpowiedzieć

Opublikowano
Edit:

Pytanie drugie to:

Czy kontynuować build dla dropa - to jest tylko skille do expa ( Ostrze, Zbroja, Strach ) ? Bez reszty skilli. Na pvp mi nie zależy, ale mogę się one okazać przydatne w sytuacjach kryzysowych, więc wole spytać.

Pytanie trzecie to:

Jak rozdawać dalej staty?

Obecnie mam:

20 pkt w WIT

90 pkt w INT

5 pkt w SIŁ

3 pkt w ZR

2. taki build jest dobry dla dropa. Z eq nie potrzebne mu skille do ataku.

3. Domaxuj PŻ, później leć w siłkę ;)

Opublikowano

Więc pytanie nr 2 i 3 rozwiązane, zostało tylko pytanie 1.

Na razie najlepszą opcją są leki z +.

Masz rację, spróbuj skombinować 2x drop, to będą bajecznie leciały :D

Polecam Ci spot na sohan od strony Shinsoo - od razu pierwszy za mostem.

Opublikowano

Szukaj ludzi w m1 z lvlem 20 maks i mow zeby pokazali ci to co mają, i jak będzie cos z dobrym bonem oferuj im za nią 20 k :-)

Opublikowano

Szukaj ludzi w m1 z lvlem 20 maks i mow zeby pokazali ci to co mają, i jak będzie cos z dobrym bonem oferuj im za nią 20 k :-)

Myślisz, że znajdę jeszcze takich naiwnych..? To już chyba nie te czasy. :)

Masz rację, spróbuj skombinować 2x drop, to będą bajecznie leciały :D

Polecam Ci spot na sohan od strony Shinsoo - od razu pierwszy za mostem.

Akurat gram w Shinsoo, więc nie będzie dużo biegania. No cóż chyba nikt nic innego wymyśli już.

Opublikowano

@up

dropienie księgi klątw ? albo zębów orka na diumarze ząb orka - 3/2.5 kk a księga klątw chyba 3-5 kk

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Myślisz, że znajdę jeszcze takich naiwnych..? To już chyba nie te czasy. :)

Jest sporo nowych ludzi więc na 100% kogos bys znalazl ;)

Opublikowano

2xup

ks klątw, nawet nawet lecą, ząbki sam najpierw musiałbym oddać ( na pewno bd dropić ks klątw, zeby oddać je w przyszłości )

ząbki to inna bajka, wbiłem z 30 na 35 lv na czarnych orkach, z których dropi ten ząb i lotnął tylko jeden.

1xup

jestem uczciwym graczem, nie chce oszukiwać

Opublikowano

Jęczysz jak baba. Tego nie tego nie...

Ja w 2h. łowię 50 rybek. Zobacz za tydzień mam już na ebo+9, wystarczą chęci.

Rudy, świetny zarobek. Jak nie ma alchemików to co z tego, kop na razie i odkładaj do magazynu.

M2, jak to wykluczasz to nie wiem na co chcesz się porywać.

Słuchaj trzeba się natrudzić ale jak tobie nawet w grze nie chcę się tego robić, bo jesteś leniwy to nie wiem jak żyjesz w realnym świecie, który jest cięższy od gry. Nie ma szybkiego sposobu, na wszystko trzeba czasu.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Proponuje Ci, abys zrobil buffa takze 35lvl i sie z nim ozenil [ wbil bys mu 2 skile m1] do tego zlote kolce + w 38lvl jak bys chcial taki mu wbic jeszcze perlowy naszyjnik. Nie musisz miec broni/tarczy z intem. I wtedy z 25% buffem na metki sohan [ mozesz tez bez buffa sporobwac] i probowac zabijac i dropic ku oaz kamienie duchowe ;)

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

Jęczysz jak baba. Tego nie tego nie...

Ja w 2h. łowię 50 rybek. Zobacz za tydzień mam już na ebo+9, wystarczą chęci.

Rudy, świetny zarobek. Jak nie ma alchemików to co z tego, kop na razie i odkładaj do magazynu.

M2, jak to wykluczasz to nie wiem na co chcesz się porywać.

Słuchaj trzeba się natrudzić ale jak tobie nawet w grze nie chcę się tego robić, bo jesteś leniwy to nie wiem jak żyjesz w realnym świecie, który jest cięższy od gry. Nie ma szybkiego sposobu, na wszystko trzeba czasu.

M2 wykluczam tylko z powodu dużego zainteresowania nimi przez innych graczy. Jak tylko się udaję to próbuję wbić na respa, ale ubije max 2 metki..

witam sądze ze na zęby to za slabe eq lecz metki m2 spoko :)

Ubije orki, ale ząbki bardzo słabo dropią

@up

Jeśli już Sohan to wolałbym wbić 55 lv i bez buffa tam iść, ale z lepszym eq. Na razie pozostaję przy lekach i robieniu boja.

Opublikowano

Zalezy od szczescia, jak expilem z 30 do 45 to dropnalem ok. 30 zebow. Oddalem ja wszystkoe, dalem koledze i jeszcze posprzedawalem

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...