Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

* Silvania.net * - Jedyny prawdziwy RPG w Polsce * START 22.11.13 godz. 17:00 * - Sprawdź, warto!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na wersji 1.6.4. Polecamy Texture Pack Isabell II, ale pracujemy nad wlasnym opartym właśnie na Izabeli :)

Opublikowano

Mam pytanie .. Czy będzie może coś takiego jak obrażenia od zimna i ciężar zbroi który spowolni postać ?

Opublikowano

Nie, to trochę dziwny pomysł ;p

Co w tym dziwnego że zimno będzie zadawało obrażenia jeśli np. nie ubierzemy się w zbroję lub nie ogrzejemy się powiedzmy pochodnią ? :) Byłoby bardziej realistycznie .. To tylko moja opinia ..

Opublikowano

Nie jest to pomysł zły, jednak napisanie takiego pluginu zajmie sporo czasu, więc może w przyszłości, na razie mamy bardziej istotne sprawy na głowie :)

Opublikowano

Eever i w końcu coś wiem! Widzę że Orkowie, Wilki i tak dalej to jest to nowe, a co do serwera na becie już było dobrze, więcej lokacji i questów! :D

Eever, mam nadzieję iż znów nie będzie takiej przerwy, ani banów za "Administracja ma zawsze rację." Co do serwera, serwer to PRAWDZIWY RPG!! Grać, grać ludzie! A, Everze był reset itemów, czy nie?? Bo jak był to lipa. :/

Opublikowano

Nie ma to jak wyczerpująca wypowiedź :D

Start już za 5 godzin! Ktoś z forum czeka?

Opublikowano

Bardzo mi się podoba prezentacja, wrażenia z pierwszych 30 minut gry - Jest bardzo Ciekawie ;)

Opublikowano

Było zbyt wiele osób :D Teraz już wszystko działa :) Zapraszamy do gry.

Opublikowano

Były małe problemy z orkami, ale po krótkiej przerwie wszystko wróciło do normy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...