Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurCraft 100% Survival +Frakcje . Zapraszam

xxcisy58xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G%C5%82%C3%B3wne%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Nazwa Serwera: SurCraft

Strza%C5%82ki.gif IP Serwera: surcraft.yfun.pl

Podstawowe%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Wersja Serwera: 1.6.4

Strza%C5%82ki.gif Sloty: 20 Ustawionych z 50

Strza%C5%82ki.gif Rodzaj: Survival

Strza%C5%82ki.gif Typ Serwera: Dedykowany

Strza%C5%82ki.gif White-List: Nie

Strza%C5%82ki.gif Premium: Nie

Strza%C5%82ki.gif Nether: Tak

Strza%C5%82ki.gif PvP: Tak

Strza%C5%82ki.gif Zwierzeta: Tak

Strza%C5%82ki.gif Pluginy: Odpowiednio Dobrane

Za%C5%82oga.gif

Dodatkowe%20Informacje.gif

Serwer przeniesiony na 2 hosting bo na pierwszym hostingu przy max ludziach były lagi .

ZAPRASZAM!

Kliknij.png

5debc612c5b6c03.gif
Opublikowano

Serwer nowo powstały na próbę . slotów jest ponad 80 ale tylko 15 na razie zrobiłem online

hmm i wszystko wiem :D czyli masz wykupione 15 slotów bo nie stać cie na więcej powiem ci że to już nie te czasy ^^

co starczył serwer 10 slotów i vipki szły :D ja tak zaczynałem a skończyłem na 150 slotach i niezłych funduszach na SoRed i innych hostingach ale czasu brakowało na poświęcenie serwerowi i w końcu nikt nie grał to go zamknąłem a teraz jest niezła konkurencja i trzeba trochę zainwestować w start + wyróżnić się z szarości heheszki :D

Życzę powodzenia : )

rmoiyq.png

Opublikowano

Drogi wlascicielu pewien admin zbanowal mnie i kolege za to ze dostalem od cb GM. WIEC prosze o odbanowanie to pogadamy sobie razem ;)

-CloneSolider

-Did3k

terro1445.png

Pomogłem? Daj like + ;)

Opublikowano

Serwer jest powiem taki sobie.. Administracaja bez sensowa buduje sobie cos nagle ktos do mnie sie teleportuje na vanishu oraz psul mi wszystko.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Serwer jest powiem taki sobie.. Administracaja bez sensowa buduje sobie cos nagle ktos do mnie sie teleportuje na vanishu oraz psul mi wszystko.

witam tak serwer na nowej mapie administracja została że tak powiem zmodernizowana ..

mam nadzieje że przez to serwer nie ucierpi za bardzo więc

zapraszam serdecznie ! ;D

5debc612c5b6c03.gif
Opublikowano

skoro możesz zwiększyć sloty to czemu ich nie zwiększysz? typie 1 DOBRA ekipa gildyjna to z 15 osób to co oni sami mają sobie grać? -.- widać, że nie masz pojęcia o serwerach survival + gildie...

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Serwer to kompletne ZERO. Prosty spawn, OK ale mogłoby się zachcieć troszeczkę nadać mu wyglądu. Nie ustawione flagi na spawnie i moby mogą robić zadymę (pewnie na creepery też nie ustawione).

A co to znaczy serwer ''na chwile'' ?

Serwer to serwer jak robić to na poważnie bo gracze zapamiętują nazwę i ich odpycha.

Serwer całkowicie do poprawy. Nie polecam : )

Szukasz pomocy w serwerze Minecraft ?

Napisz na PW, a na pewno pomogę !

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...