Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2mod 11.10.2013 bład podczas laczenia sie z serwerem

woj12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wszystko normalnie odpaliłem metina nowego pobrałem wszystko smiga ! , odpalam moda i wpisuje i login i hasło , wyskakuje blad podczas laczenia .. , wyskakuje doslownie po sekundzie . Co robić ?

Opublikowano

@ref , czy jest ktos w stanie mi pomóc ? bo od zawsze mi dzialal kamer teraz jest ten problem ,, blad podczas laczenia ,, .

Opublikowano

Jaki by to serwer nie był , wszystkie serwery od góry do dołu mają (....) wpisze co kolwiek w login i hasło i od razu ,, blad podczas laczenia ,, nie wiem , nigdy takiego problemu nie było .. dodam że chodzi mi oczywiscie o polski metin .

Opublikowano

Porada której sie spodziewałem :) , no ok sproboje to zrobic .

@edit , nie chce tutaj spamować ale ludzie kochani nigdy takiej jazdy nie było , metina usunąłem , spatchowałem moda na czysto nowego wgrałem i nic . dalej to samo wszystkie polskie serwery są off. nie chce pisać do kamera bo może to w niczy nie pomóc . Wyczytałem aby odpalić to za pomocą administratora , ale zapewne nikt tego nie robi i wszystkim działa mi działało do czasu . POMOCY!

Opublikowano

To jest PL tak? Tak w ogóle to ściągałeś aktualizację moda? Spróbuj zgodności z systemem i czy antyvirus nie blokuje metka, czy nadałeś mu prawa administratorskie (we właściwościach gry), czasami też wyskakuje okienko z polecenia windowsa począwszy od visty w górę, żeby odblokować dostęp do sieci.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

nie blokuje mi ani antywirus ani zapora firewall bo po prostu jej nie mam . Mam najnowszego moda , mam xp więc odpalenie tego jako administrator niemal graniczy z cudem . Kompletnie nie wiem co mam robić dodam że to nie jest typowy problem , ten ,, błąd podczas łączniea z serwerem wyskakuje w przeciągu ułamka sekundy ,, a powiem źe od razu .

Opublikowano

Kamer wydał update 14.11.

Co do problemu zainstaluj metina, następnie zaktualizuj go i dopiero wtedy zainstaluj moda. Uruchamiając jako administrator nie powinno być już problemów.

Jeżeli nadal są problemy z odpaleniem moda może spróbuj zainstalować "Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)"

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

@up , pisałem że moda zaktualizowałem , wszystko przeinstalowałem nic nie poszło . Spróbuje z tym adminem ale niestety mam win XP , i bede sie musiał troche pobawić , bo to nie jest typowe : prawy myszy, uruchom jako ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...