Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 4 - przez spolszczenie gra się nie włącza

puchatek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem z Battlefieldem. Otóż ściągnąłem go niedawno (na torrencie pisało Battlefield4 PE - to chyba jakaś wersja czy coś). Po paru godzinach męki z brakującym plikiem .dll gra włączyła się, więc postanowiłem dodatkowo pobrać spolszczenie. Pobrałem chyba wszystkie możliwe spolszczenia, ale po wgraniu każdego jest to samo - pojawia się ekran początkowy (ładowanie) i ciągle się ładuje. Nie ma żadnych oznak, że gra całkiem się zawiesiła, ten pasek nadal się rusza i nie chce się naładować. Próbowałem z zamianą nazw plików z pl_PL na en_US ale to nadal nic nie daje. Bez spolszczenia gra działa bez zarzutów. Czy jest jakiś sposób, że wszystko działało dobrze bez pobierania innej wersji, np od SKIDROWA?

Opublikowano

Mpc forum nie wspiera piractwa!!!

Kup grę, a Ci pomożemy.

§5 Zasady wpisów
1. Administrator przypomina o obowiązku przestrzegania obowiązującego prawa autorskiego.

1384438941-U867857.jpg

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Bywalec
Opublikowano

Trochę offtop ale zaryzykuję. Czy wiecie dlaczego jest ta blokada językowa? Kiedyś mogliście zmienić sobie język w grze na jaki chcieliście, teraz już przy zakupie masz ustalone i nie możesz tego w przyszłości zmienić.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...