Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3kropki Kiedy wyślą mi tego emaila że mogę odebrać

azusekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ w niedziele zamówiłem na 3kropki myszke i gre i no ok po chwili przyszedł email żebym potwierdził zakupy.Ok potwierdziłem teraz mam czekać na następnego emaila dzięki któremu będę wiedział czy już mogę odebrać moje zakupy.Już czekam od niedzieli na tego emaila..Jest to mój zaufany sklep już kupiłem na nim black ops za 20zł kiedyś tego emaila że mogę odebrać wysłali mi po 2 dniach a teraz czekam o wile dłużej..Jak coś to zaznaczyłem odbiór własny ponieważ do 3kropek mam bliko mieszkam w bielsku i do 3kropek ma 3 przystanki autobusem dlatego za daleko nie mam i wolę zapłacić 5zł za tu i z powrotem niż płacić za kuriera 10-20zł a sam bym nawet nie wiedział kiedy ma przyjechać (cały dzień w gimbazie siedze..) Dlatego zaznaczam odbiór własny wygodniej mam dzięki temu i blisko.Ale niestety teraz ten email mi nie chce coś przyjść czekam już od niedzieli aż mi coś przyślą (wiem że w niedziele nie pracują).I mam pytanie ile trwa max. czasu na emaila od zamówienia ? i jeszcze jedno jak myślicie napisać do nich?

Opublikowano

Nie pisz, nie popędzaj ich. Oni mają swoje terminy ustalone i do tygodnia powinieneś dostać tego maila. Ja dostałem 3 maile : O złożonym zamówieniu, o zapłaceniu za produkt i o oczekiwaniu na nadanie numeru paczce do wysłania. Wszystko to w ciągu 2 dni (15 i 16 października), a Crysisa 3 odebrałem w przeciągu 3 dni od ostatniego maila. Poczekaj jeszcze 3 dni :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To wtedy napisz, że wysyłałeś pieniądze na konto i czekasz nadal na potwierdzenie wysłania przesyłki.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ale ja nie wysyłam im żadnych pieniędzy na konto płace przy odbiorze ale czekam na email że mogę już odebrać..

No to czekaj, sami Ci napiszą, czy przesyłka jest gotowa.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Istnieje urządzenie zwane telefonem. Użyj go i po prostu się spytaj zamiast płakać za mailem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Pisałęm panem Sebastianem na gg i dostałem później emaila od nich :

Witam serdecznie, w wyniku opóźnionej dostawy od dystrybutora Państwa
zamówienie zostanie zrealizowane w dniu środa.
Za opóźnienia wynikłe z winy dystrybutora przepraszamy

W środę dostane już gre jak i mysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...