Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sms shop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobralem sms shop z platnosci-online.pl do minecraft'a wszytsko ok ale nie wiem jaki dac opis do produktu pisze takie cos Tu wpisz opis dostępu do strony z formularzem sprzedaży kodów SMS.
Jeśli wymagane - podaj również login i hasło do zalogowania.
opis ten jest na stronie gdzie mam dodac usluge sms.

//nie umieszczamy reklam w sygnaturach

Opublikowano

Musisz sobie zrobić konto na np: stronie homepay.pl idzięki której ludzie będą wysyłali sms. skrypt na twojej stronie będzie sprawdzal kod zwrotny i jeśli będzie prawidłowy itemki kupowane przez gracza zostaną automatycznie dostarczone na server za pomocą RCON'u

Prosze o like

musisz tylko dobrze wypęnić pola skryptu którego znajdziesz np na mpc forum

Opublikowano

Wiem ale ja mam kod z strony platnosci-online.pl i jestem zalogowany i mam dac opis do prosuktu ktorym bede wystawial i pisze ze mam uzupelnic link do sklepu cena kod po jaki trzeba wyslac i opis a nie wiem co dac w opisie. I tam pisze Tu wpisz opis dostępu do strony z formularzem sprzedaży kodów SMS.
Jeśli wymagane - podaj również login i hasło do zalogowania

//nie umieszczamy reklam w sygnaturach

Opublikowano

Dajesz tam w formularzu link do strony gdzie wgrany jest sms shop a w opisie jak maja wejsc ze strony głównej do kupowania jakiegos produktu czyli np w link dajesz tojeststronaserwera.com.pl a w opisie np aby zobaczyć opcje zakupu przez sms trzeba zalogować się na stronie głównej login : test hasło : test. Bo oni sprawdzają do czego chcesz użyć ich sms prenium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...