Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polecicie jakis streamerow ?

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!

Mozecie polecic jakis streamerow ktorzy zaakceptuja do znajomych diamenta? Chodzi o to, ze sam chce streamowac, i chcialbym podpytac co nieco, ewentualnie razem cos postreamowac :)

Opublikowano

A nie mozesz poczytac o tym w necie. Jest multum poradników dotyczących streamowania. Diamond Ci i tak za wiele nie powie. Farm, myśl i stawiaj wardy. Lepiej poogladaj Nervariena i jak pytanie to u niego na asku. Byl temat o challengerach, pytajac sie grac nie nauczysz.

g2cXXGD.png

Opublikowano

Ablink (koleś ma dobre poczucie humoru , ale niestety mało widzów ; w okolicach 50-70)

M4nieq ( caster ESL ,ale też streamuje)

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

A ja w takim razie polecam Muczaczosa :) Obecnie najlepszy Teemo na świecie :>. Jest w Challengerze , polak , a nawet na forum możesz znaleźć temat gdzie wstawia swoje akcje :]. Naprawde ciekawy człowiek , napewno Ci coś pomoże .

56685804704469024697.png

Opublikowano

Top Lane: Dyrus / VoyBoy / BoxBox (lub z jego chińskich znaczków - Mistake) gra tylko Riven maniaczy tym champem i jest naprawdę spoko typkiem

Mid Lane: Ocelote/ Xpeke/ Phantom Lord (jeśli chcesz lać ze śmiechu po gaciach) / Bjergsen

Support: Krepo / MadLife (nie wiem czy ew. kiedy streamuje :( )

ADC: Yellowpete (gra duo z Krepo), Chaox (niezły nawet swego czasu)

Jungle: TheOddOne / Saintvicious / Cyanide (całkiem niezły jungler Fnatic'a)

a! no i oczywiście SivHD, też niezły troll i pompa podczas streamowania. "Brushy Brushy" <3:D

Opublikowano

@zafiriusz

Na pewno oni będą chcieli z nim porozmawiać i po streamować.

@topic

Pamiętaj ,że możesz zawsze napisać do kogoś na mail , a nie od razu do znajomych na LOLu.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

@zafiriusz

Na pewno oni będą chcieli z nim porozmawiać i po streamować.

@topic

Pamiętaj ,że możesz zawsze napisać do kogoś na mail , a nie od razu do znajomych na LOLu.

ahahahhahahahahah! xD omfg sorry, musiałem coś źle przeczytać, albo coś źle rozkminiłem. Myślałem, że pyta się o jakichś stremerów u których może podpatrzeć grę i nieco się doedukować.

Sry jeszcze raz, czytanie ze zrozumieniem się kłania ^_^ :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...