Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sami zobaczcie

Dadley

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sami zobaczcie bo nie umiem tego tutaj opisać ...

m9zl.png

Pomóżcie :)

@
Edit Dobra Nie wiem jak może się zauktualizowało nie wiem ale się naprawiło . Teraz gdy zainstalowałem sobie AzRank to ten sam błąd po wpisaniu "/setrank <nick> Vip 1d" Pomógł by mi ktoś ? Z Góry Dzięki :P

Opublikowano

To Nic nie zmieni ponieważ większość komend mi nie działa właśnie z tego powodu (napis czerwony) Dawałem sobie wszystkie uprawnienia i dalej nic

Opublikowano

Ten sam błąd wyskakuje gdy chce sobie nadać rangę przez AzRank, To co AzRank'a też mam zmienić ?

Opublikowano

Ja tak miałem gdy źle skonfigurowałem jakiś plugin, ale u ciebie hmm...

Opublikowano

Moze zmien wersje bukkita.

Albo dlugi i skuteczny sposob.

Usuwaj po 1 pluginie i restart serwa, i potem wgraj go spowrotem i tak z kazdym.

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

VenirPL Próbowałem I właśnie nie wiem o co chodzi takie coś mi pierwsze na myśl przyszło próbowałem już różnych sposobów .

Opublikowano

na poczatek dodaj premissie do swojej rangi która masz aktualnie, mi ten komunikat wyskakiwal jak nie bylo wogole dla zadnej rangi danej komendy..

Jak by byla by najmniej w jednej randze to by byl inny komunikat.

SkyBlock

s1.game-craft.pl

s2.game-craft.pl

I wiele wiecej!

Opublikowano

Dobra Nie wiem jak może się zauktualizowało nie wiem ale się naprawiło . Teraz gdy zainstalowałem sobie AzRank to ten sam błąd po wpisaniu "/setrank <nick> Vip 1d" Pomógł by mi ktoś ? Z Góry Dzięki :P

Opublikowano

spróbuj /pex user [nick] group set [ranga] [czas]

przykład: /pex user Dadley group set admin 1d [bez czasu daje na zawsze]

@edit

Jak to nie pomoże to spróbuj /rank [nick] [ranga] [czas] [bez "set"]

00440007007955004297.jpg

Opublikowano

z tym /pex user [nick] group set [ranga] [czas] To pisze "User groups set" ale nie daje rangi.

a z tym /rank [nick] [ranga] [czas] Pisze "Too many arguments! Expected maximum 1
An internal error occurred while attempting to perform this command
"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...