Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

San Andreas Przechodnie na MP

Xtronix856

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da na SAMPie jak i MTA. Na SAMPie. Jest troche pisania i 1 bot = 1 slot. Na MTA możesz ich walnąć ile chcesz ale tam masz już więcej do roboty bo boty trzeba zaprogramować ( w sampie w PAWNO też tylko, że na MTA trudniej). No w każdym razie. Wątpie aby na MTA chciało by ci się zaprogramować np 200 botów każdemu dawać kordy skąd i dokąd ma iść nie mówiąc o ty, że jak byś chciał aby on skręcal do dodatkowa porcja pisania w Lua.

Opublikowano

To praktycznie nie da sie ;D Bo np tak jak jest w gta 4 to mi sie podoba z tymi przechodniami , ale sama gra to sam beton i ch*jowa jazda samochodem nawet na modach ;p

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W MTA nie jest to takie trudne. Tworzysz ludzika za pomocą createPed i potem funkcjami dla niego robisz prosty algorytm chodzenia.

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Opublikowano

W MTA nie jest to takie trudne. Tworzysz ludzika za pomocą createPed i potem funkcjami dla niego robisz prosty algorytm chodzenia.

A chce ci się dla około 1000 botów? Chodź to i tak mało :<. I jeszcze lagi będa bo server obciążają.

Opublikowano

Nie trzeba robić dla każdego oddzielnie... Wystarczy dobry algorytm i pętla.

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Opublikowano

Z tego co wiem to pozycję początkową można wykryć chodnikiem. Co do chodzenia to niech idzie prosto i kilka metrów od przeszkody można mu zrobić skręt. Koniec chodnika tez się wykryje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...