Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Sluchawek do 150zł

TomCraftYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym kupić słuchawki dla gracza ale tez żeby miały dobry bass

zastanawiam się nad dwoma ofertami

1.

http://allegro.pl/sluchawki-dla-gracza-ozone-gaming-rage-st-czarne-i3687845736.html

2.

http://allegro.pl/e1s73-sluchawki-razer-orca-dla-gracza-okazja-i3706347709.html

to moje oferty

a wy jakie polecacie słuchawki ?

chciał bym kupić słuchawki do 150 zł mogą być bez mikrofonu ( mikrofon mam doczepiany )

[jeśli to zły dział to proszę o przeniesienie]

Trzy Kropeczki

...

Opublikowano

@UP Uwierz, nie są dobre.

Jeśli ma zintegrowaną dźwiękówkę to polecam używanego 2ZS + Maxell Retro DJ, zabrzmi to o wiele lepiej niż cokolwiek "for gamers"

Jeśli natomiast masz jakąś dobrą kartę dźwiękową w tym budżecie dostaniesz Superluxy 668B i AKG K518

Opublikowano

Superlux HD660/661 lub HD668

Jak się zdecydujesz na Maxell Retro DJ to pamiętaj, że jakość wykonania kuleje(za to dźwięk jest w porządku, coś za coś), możesz jeszcze popatrzeć na tańsze superluxy hd681(wygrzeją się to będzie ok).

Opublikowano

Superlux HD681 Evo - mam, polecam wykurwiste w kosmos są ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

mam pytanie odnośnie słuchawek superlux hd661

czy mógł by powiedzieć jaka wielkość jest tych kółek co się nakłada na uszy nie wiem jak to się profesionalnie nazywa

wymiary po proszę

Trzy Kropeczki

...

Opublikowano

Na cholerę temat 'odświeżasz'? Otrzymałeś odpowiedzi na swoje pytanie, więc w czym masz problem? Nikt ci nie wyczaruje innych słuchawek<lepszych> w tej cenie niż to co zostało podane przeze mnie i TrueFaith.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...