Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bf3 kupno samego klucza na allegro

eryq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym dołączyć do waszej społeczności bf3, jednak nie wydam na gre ponad 60zł.

Zastanawiam się nad zakupem samego klucza do gry : http://allegro.pl/battlefield-3-pl-origin-klucz-cd-key-automat-24-7-i3686118739.html

Czy aktywacja takiego klucza na koncie Origin udostępnia mi gre multiplayer?

Oraz czy warto zabierać się za bf3? czy może ludzie odchodzą od niego na rzecz bf4? opłaca się?

Pozdrawiam :)

Opublikowano

A tak sobie czytam i jest pełno różnych wersji tej gry, jak kupię sobie ten klucz za 27zł to będę miał nieograniczony dostęp do wszystkiego? czy wyjdzie że moge grac sobie solo kampanie i multiplayera na 2 mapkach bez pojazdów itp?

Opublikowano

Ale na tej podstawowej wersji będę miał dostęp do map takich na jakich pomykają ludzie z premium edycją czy wyjdzie, że mało kto gra na mapach które udostępnia mi moja edycja gry?

Opublikowano

Ludzie z Premium mają dostęp do 29 map, a Ty będziesz miał dostęp do 9. Ja nie mam Premium, a później dokupiłem 3 dodatki i gra się dobrze. Będziesz mógł grać u użytkownikami Premium, ale tylko na mapach z podstawki (tych 9) i nie na serwerach dla premium.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A ludzie grają na podstawowych czy raczej lipa? Czy opłaca mi się kupować tą podstawę nie nastawiając się w najbliższym czasie na dokupowaniu dodatków?

Opublikowano

uważaj żeby klucz nie był ruski albo jakiś lewy, bo pewnego dnia możesz dostać bana.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Od jakiejś firmy, już pare od nich kupiłem, same pozytywne komentarze, myślę, że pewne źródło :)

Opublikowano

ja kupiłem kilka miesięcy temu BF3+Premium(wszystkie dodatki) cały zestaw z pudełkiem i płytkami za 100zł i nie żałuję (też na allegro)

warto wydać więcej dla tego premium i dodatków z powodu nowych pojazdów map itp. sama podstawka szybko Ci się gra znudzi

i tak samo zrobie z bf4 szkoda mi dać aktualnie 300zł na BF4 pełny pakiet poczekam parę miesięcy i kupię taniej

jak już mieć to mieć porządne :D

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...