Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Zdarza sie kazdemu !

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega wyżej, powiedział, co wiedział i tyle w temacie..

Jak można oceniać kogoś poziom po farmie, skoro nie będzie siedział do 50 minuty na linii i farmił, tylko po to, żeby użytkownicy MPC nie mieli się czego czepiać..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czekam aż będzie można spaść z diamondu V do plat I i niżej :rolleyes: :rolleyes:

wiesz, że avatar challengera teraz jest do dupy? bo masz go tylko na 3v3 :D

pozdrowienia w soloQ

i żebyś mi tu spadł ;)

Opublikowano

czekam aż będzie można spaść z diamondu V do plat I i niżej :rolleyes: :rolleyes:

pozdrowienia w soloQ

i żebyś mi tu spadł ;)

Nie wiem do kogo chcesz się dopasować ale Ci to nie wychodzi.. nigdy nie siedziałem na 0lp w diamondzie 5.

"wiesz, że avatar challengera teraz jest do dupy? bo masz go tylko na 3v3 :D" ogarnij sie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

pozdrowienia w soloQ

i żebyś mi tu spadł ;)

hahaha daniello sie odezwal sam w platynie 5 siedzi wyboostowaniec zwykly zazdrosnik i jeszcze ten rocznik 99...

prosze cie nie hejtuj jak sam nie masz zadnego skilla.

oby tak dalek vanosz kazdemu sie zdarza wiadomo

Opublikowano

pozdrowienia w soloQ

i żebyś mi tu spadł ;)

nara polaczku zobacz se na swój nick do tego platyna 5 na bolu hehe !! pewnie jak cię w lobby zobaczą z takim nickiem to dodżują

Opublikowano

nara polaczku zobacz se na swój nick do tego platyna 5 na bolu hehe !! pewnie jak cię w lobby zobaczą z takim nickiem to dodżują

no żebyś wiedział że dodzują nie moja sprawa że tracą lp "nupki"

no ja boosted jestem chłopie

za 13;1 dałem aż 10 dolarów , bo drogo było!, niestety na bola mi niestarczylo (corkim)

marny troll jestem, lubie wkurzać innych :rolleyes:

Opublikowano

no żebyś wiedział że dodzują nie moja sprawa że tracą lp "nupki"

no ja boosted jestem chłopie

za 13;1 dałem aż 10 dolarów , bo drogo było!, niestety na bola mi niestarczylo (corkim)

marny troll jestem, lubie wkurzać innych :rolleyes:

haha gosciu ty nikogo nie wkurzasz, tylko beke z ciebie mamy bo jestes tak slaby w tą gre ze az cie musieli boostowac i hejtujesz vanosha ktory osiagnal wiele na scenie ligi legend wbil diament - sam, a ty z platyny 5 nie mozesz wyjsc 14 latku hahaha jaka zwala

Opublikowano

haha gosciu ty nikogo nie wkurzasz, tylko beke z ciebie mamy bo jestes tak slaby w tą gre ze az cie musieli boostowac i hejtujesz vanosha ktory osiagnal wiele na scenie ligi legend wbil diament - sam, a ty z platyny 5 nie mozesz wyjsc 14 latku hahaha jaka zwala

podobno 14 latkowie nie mogą uprawiać seksu czy to prawda???

a co do tematu to mam nadzieję , że znajdziesz się na zachodzie tam gdzie twoje miejsce

Opublikowano

podobno 14 latkowie nie mogą uprawiać seksu czy to prawda???

a co do tematu to mam nadzieję , że znajdziesz się na zachodzie tam gdzie twoje miejsce

Brak odwagi na transfer. :x

Opublikowano

WTF ? Jak brak odwagi na transfer. Klikassz i juz West może ocelota spotkasz pokazesz mu swoja riven etc.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

ciekawe co za pizda siedzi w brązie, nieboostowana,bo wiesz boosted plat gorsza niż nie boosted brąz.

pisz dalej, pogadać mogę

pozdrawiam cię marny brąziku i czekam w soloq na święta :) - tak streamy będą z stream mode, udowodnić że z bolem da się wszystko!

Opublikowano

ciekawe co za pizda siedzi w brązie, nieboostowana,bo wiesz boosted plat gorsza niż nie boosted brąz.

pisz dalej, pogadać mogę

pozdrawiam cię marny brąziku i czekam w soloq na święta :) - tak streamy będą z stream mode, udowodnić że z bolem da się wszystko!

Co ty chcesz pokazać :-P

Opublikowano

WTF ? Jak brak odwagi na transfer. Klikassz i juz West może ocelota spotkasz pokazesz mu swoja riven etc.

Ze statami 2/12, jeszcze by sie osmieszyl i co :D

sstwc.jpg

Opublikowano

Tu się nie ma co bać. Jedyne co Cię czeka to strata diamentu. Cofnie Cię do platyny i będziesz musiał na nowo wbijać. Ja przeniosłem się po rozdaniu nagród i nie narzekam chociaż poleciałem o 3 dywizje do tyłu (D5>P3). Wbijam se powoli i jest dobrze ;p

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

pisz dalej, pogadać mogę

Ale wiesz, że to nie jest jego konto a jak już to smurf ( ALe nie jestem pewien też co do smurfa ). Tak specjalnie dla trollowania takich jak ty xD Piszesz bronze a potem a zresztą co ja będę pisał :D

@Top Od razu rush w bc? :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

słabo grasz no ale co tam nie wypowiadam się pozdro

Człowieku użyj mózgu. Piszesz, że się nie wypowiadzasz, a twój komentarz to wypowiedź i opinia. Rozumiem, że można nie umieć tworzyć zdań, ale pisanie takich absurdów źle o tobie świadczy.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego nadal ten temat tu jest. Znowu się zamienia w spam, kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...