Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] O grze rankingowej i FAQ przedsezonu

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

preseason_rankedplay_banner.jpg?itok=bsy

Z uwagi na to, że zmagania w Sezonie 3 oficjalnie dobiegły już końca możesz zastanawiać się, dlaczego twoje statystyki nie zostały jeszcze zresetowane. Przeprowadzimy miękki reset statystyk rankingowych nie z początkiem przedsezonu a dopiero na początku Sezonu 2014.

Ponieważ przedsezon wprowadza tak wiele istotnych zmian chcieliśmy, aby gracze mięli szansę się do nich przystosować w znajomym środowisku.

Choć gry rankingowe nie będą mieć dużego wpływu na rozlokowanie w Sezonie 2014 to wciąż będą miały wpływ na twój poziom umiejętności oraz na to, w którym miejscu rozpoczniesz mecze rozlokowujące, więc nie odpuszczaj i graj dalej! System ligowy sam w sobie również zostanie poddany pewnym zmianom podczas przedsezonu – więcej w tej sprawie już niedługo.

Przeczytaj nasze FAQ by dowiedzieć się więcej o grze rankingowej w przedsezonie!

źródło:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/competitive/info-o-grze-rankingowej-i-faq-przedsezonu
Opublikowano

Popraw "sezonu 2014" na "sezonu 4"

Ale on w 2k14 będzie

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Lol, czemu tak długo na ten sezon trzeba czekać ? kurwa dwa miesiące..

Ja myślałem, że coś koło dwóch tygodni trzech, a nie aż tyle. Nie grałem w sezonie 2 i nie wiem, że trzeba było tyle czekać :(

Opublikowano

zawsze było tyle czekać więc nie rozumiem płaczu, to było wiadome od samego początku..

niby fajnie ale niech wprowadzą te zmiany a nie :x

Opublikowano

Dokładnie trochę lipa teraz jest gra o nic :/

Jak gra o nic? Twoja pozycja w startowa w s4 będzie zależeć od tego ile jeszcze ugrasz w przedsezonie.

Opublikowano

to ze napisali ze bedzie to sezon 2014 nie oznacza ze sezon zacznie sie w 2014 przeciez w grudniu grane sa juz turnieje i mowi sie ze to juz sezon 2014 a ten turniej juz bedzie na wschodzie wiec wszystko musi byc gotowe przed koncem grudnia

Opublikowano

Popraw "sezonu 2014" na "sezonu 4"

Sorry ale nawet jeśli tam jest błąd to nie będę go poprawiał, takie info jest z oficjalnej strony.

Dodam, że patch ma być w przyszłym tygodniu

Opublikowano

W sezonie 2 jeszcze nie mialem 30 i nie obchodzil mnie nowy Sezon ;p

Ale teraz widze ze trzeba 2 miechy czekac na Sezon 4, naprawde? Do tego czasu to ja wbije platyne i jedyne co dostane to gorzej zjechane Mmr.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...