Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haikyuu!

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Topbn_haikyu.png

Pewne nieoczekiwane zdarzenie sprawiło, że w Shouyou Hinacie obudziła się miłość do siatkówki. Klub sportowy do którego się zapisał, nie miał początkowo żadnych innych członków, jednak wytrwałość chłopaka uczyniła cuda, a na końcu gimnazjum spełniło się jego marzenie o zagraniu prawdziwego meczu! Pech chciał, że przeciwnikiem okazał się zespół Tobio Kageyamy, gwiazdy ochrzczonej mianem “Króla Boiska”, który doszczętnie rozniósł przypadkowo pozbieraną drużynę Hinaty. Nasz bohater poprzysiągł zemstę, zaś po kilku miesiącach, rozpoczynając Liceum Karasuno znane z dobrej siatkarskiej ekipy, znów staje twarzą w twarze ze swoim znienawidzonym rywalem… tym razem jednak przyjdzie im zagrać po tej samej stronie siatki!

Gatunek: Komedia, Sportowe

Tematyka: Siatkówka, Szkolne kluby, Szkolne życie

Trailer:

Haikyuu!! Adaptacją zajmie się studio Production I.G, a emisja anime rozpocznie w sezonie wiosennym 2014r.

Anime wkoncu wystartowało oglądać na : http://www.animezone.pl/odcinki-online_haikyuu

76561198041325734.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Anime wkoncu wystartowało zaciekawiło mnie pierwszy odc był dość fajny zobaczymy jak dalej potoczy się akcja :P

76561198041325734.png

Opublikowano

Po 1szym epie nie wytrzymałem i rzuciłem się na mangę, w końcu całkiem kreatywna fabuła - niecodziennie robią siatkówke :D ale trochę schematów z anime takich jak ookiku furikabutte czy też yowamushi pedal jest, mi to nie przeszkadza akurat:) mange zastopowałem po

meczyku przeciw 'starym' kolegom z drużyny 'króla' :D to ma aż 200 chapterów (zbyt leniwy by sprawdzić teraz), więc raczej podaruję sobie i zaczekam na anime =]

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...