Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PuPa xD

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

maxresdefault4.jpg

Opowieść o rodzeństwie postawionym w sytuacji życia lub śmierci. Utsutsu i Yume Hasegawa, chłopak i jego młodsza siostrzyczka, mają tylko siebie nawzajem. Pewnego dnia Yume zauważa tajemniczego, czerwonego motyla, po czym jej ciało przechodzi wstrząsającą przemianę w pożerającego ludzi potwora. Utsutsu robi wszystko co w jego mocy by znaleźć sposób na przywrócenie najdroższej siostry do jej ludzkiej postaci.

Gatunki: Fantasy, Horror, Shounen, Psychologiczne

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=nEU3zStgp34

Brak Danych o Starcie anime ale pewnie jakoś grudzien ;)

76561198041325734.png

Opublikowano

haha, po nazwie tematu myślałam, że sobie ktoś jaja robi :P

OAV jeden.

Tytuł Epicki ale zobaczymy co z tym bedzie ; d

76561198041325734.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Hehehe tytuł nazywa się Pupa - śmieszne #gimby

Wracając. W swojej nie świadomości oglądać zacząłem podczas jedzenia pizzy, świetnie się bawiłem podczas odcinka w którym

Yume zjadła swojego oni-chana - smacznego

. Najlepszy odcinek jaki widziałem :P  Na internecie jest ból dupy o to, że manga lepsza. Może tak, a może nie - nie wiem, ale i tak dobrze się bawiłem :P Szkoda jedynie, że takie krótkie :/

gfgdf

Opublikowano

"Nie będę tolerował" (szacun dla wtajemniczonych) że jest tak mało, takich serii. Była wręcz bombowa..... nie no, Ja tak nie mogę xD Oczywiście porzuciłem po 1 odc. Chyba nikogo to nie zdziwiło :3 Patrząc do jakich gatunków należy, można byłoby spodziewać się po tym czegoś w miarę dobrego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...