Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ogólnie o grze.

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zainteresowałem się tą grą i mam w związku z tym kilka pytań.

Jak wygląda rozgrywka?

Wiem, że jest w 3D, ale mam na myśli czym się gra, jak się gra i ogólnie co trzeba zrobić, by wygrywać.

Czy gra jest spolszczona?

To w sumie mało ważne, ale wolę wiedzieć.

O co chodzi z tymi klanami itp.?

Jak wygląda sprawa jeśli chodzi o Premium?

Czy można w ten sposób kupić postacie i czy znacząco gra jest utrudniona bez premium?

A i najważniejsze. Mogę liczyć na jakieś wsparcie jeśli zdecyduję się grać? Chodzi o kilka meczów z Wami + TS, by ogarnąć podstawy itp.

Dzięki za odpowiedzi. ;)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

1. gra jest w 3D dlatego gra jest bardziej dynamiczna oraz przeciwnicy moga wbic tobie na plecy a ty ich nie bedziesz widzieć.

2. jest spolszczenie dostepne na forum ale nie wiem czy aktualne z updatem

3. clan daje jedynie skrót jego przed nickiem chyba innych korzyści nie ma

4. ,, premium '' daje jedyni mozliwosc zakupu wszystkich bogow godpack albo gemow na skiny gra nie jest trudna bez premium

5. jest ts public-ts3.pl tam mozesz uzyskac pomoc

Opublikowano

Witam,

Zainteresowałem się tą grą i mam w związku z tym kilka pytań.

Jak wygląda rozgrywka?

Wiem, że jest w 3D, ale mam na myśli czym się gra, jak się gra i ogólnie co trzeba zrobić, by wygrywać. Widać wszystko zza pleców,z jednej strony to ułatwia,z drugiej utrudnia rozgrywkę.Ogólnie jest dynamicznie.

Czy gra jest spolszczona?

To w sumie mało ważne, ale wolę wiedzieć. W grze nie ma dostępnego polskiego języka,ale jest spolszczenie na forum

O co chodzi z tymi klanami itp.? Clany jak w każdej grze-możesz pograć z teamem ogarniętym a nie noobkami.W roomie przed nickiem masz skrót nazwy.

Jak wygląda sprawa jeśli chodzi o Premium?

Czy można w ten sposób kupić postacie i czy znacząco gra jest utrudniona bez premium? Możesz kupić GodPacka,który odblokowuje ci wszystkich bogów i dodaje tych co wejdą,a za gemy kupujesz Skiny,Voice packi i ew.Bogów ale się nie opyla.

A i najważniejsze. Mogę liczyć na jakieś wsparcie jeśli zdecyduję się grać? Chodzi o kilka meczów z Wami + TS, by ogarnąć podstawy itp. Na public-ts3.pl.Ja niestety mam zepsute mikro.

Dzięki za odpowiedzi. ;)Nie ma sprawy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...